Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eko lozka

Nie ma wiekszego wiesniactwa niz dojezdzanie do pracy samochodem

Polecane posty

Gość nieciekawa cena
kazdy by chciał zeby srodowisko bylo czyst i ładne, ale co mam niby zrobic jestem tylko zwykly szary człowiek odstawienie samochodu nic nie zmieni

Gość nieciekawa cena
ja 17 km jade 15 min zadnych korokw po drodz enie mam

Gość KamaONA
przywiąz sie do słupa...i wygaduj pierdoły to może przyjdzie ktoś i morde przymknie:)))) Jak słysze ekologia...albo "zieloni" to szlag mnie trafia...autostrady..to bysmy chcieli miec...własną energie atomowa tez..ale tu żaby, tu bociuany, tam krowy:)bez przesady....

Gość słuchajcie nie dajcie
się tej gówniarze wdawać w dyskusję. napewno sama jeździ samochodem a tak tu pisze. a co ma np zrobić osoba niepełnosprawna? dla niej każdy kilometr to koszmar to pokonania bez pojazdu. to samo ludzie starsi. a jak ja jeżdżę samochodem to mam ochotę porozjeżdżać tych rowerzystów, tzn przede wszystkim takie gówniary które myślą że znaki je nie obowiązują i wjeżdżają pod same koła. eh dziecko co Ty wiesz o życiu..

Gość słuchajcie nie dajcie
' 20 km zajmuje okolo 40 minut, samochodem jest tylko troche szybciej, bo stoi sie w korkach' nie wiem czy zauważyłaś ale żyjemy w Polsce. zimą w mrozie na rowerze? no słów brak. jak można być takim tępym. tak zabrońmy wszystkim ludzim na świecie jeździć samochodami. świetny pomysł niektórzy są tak głupi że nawet nie widzą swojej głupoty

Gość LiyahHaughton
Eko lozka siedzi wdomu z dupą i pisze bzdety. Jakbys miała do wyboru czy dotrzeć do domu do dzieci w 20 minut czy w godzine to tez wsadziłąbys dupe w samochód. Mam gdzies opinie głupich gówniar ktore gówno wiedzą o zyciu.

Gość nieciekawa cena
szkoda gadac mam nadzieje zeten temat ja czegos nauczyl

Gość 899
" 13:24 [zgłoś do usunięcia] Eko lozka W Polsce marnuje sie pieniadze na budowe drog - lepiej byloby przeznaczyc te pieniadze na budowe elektrowni wiatrowych. No i powinno sie wprowadzic zakaz posiadania samochodu" zgodzę się, że za dużo pieniędzy idzie na utrzymanie dróg, co gorsza efektów i tak nie widać, ale zamiast na niewydajne i drogie elektrownie wiatrowe lepiej by to wydać na utrzymanie kolei która jest w złym stanie, a mogłaby stanowić dobrą alternatywę dla samochodu, zwłaszcza na dłuższe wyjazdy

Gość buahahahahahahahahahahahaha
Ja mam 18 lat, niedługo robię prawko, i skończy się dojeżdżanie na uczelnię/centrum handlowego/gdziekolwiek indziej środkami komunikacji miejskiej :D Będę zapylać autkiem ;D Już się nie mogę doczekać :)

Gość buahahahahahahahahahahahaha
Ciekawa jestem czy eko lożka używa perfum, deodorantów, lakierów do paznokci itd? :D

Gość no nie mogę..to musi być jakaś
prowokacja bo niemożliwe jest aby ktoś był tak beznadziejnie pusty jak autorka tego topiku:o

pewni nawet się nie myje bo mydlo i szmapon to sama chemia a w ogóle to skzoda marnować wodę myjąc się :P

jak jets taka ekologiczna to po co w ogóle korzysta z kompa i netu,toż to zatruta cywilizacja:D

Gość hmmmmmmmmmmmm
ja mam 8 km i dojeżdzam rowerem, deszcz czy śnieg a ja jadę :classic_cool: