Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bisc

Temperatura w ciąży.....

Polecane posty

Gość Bisc

Czy te temperatury moga oznaczac ciaze?:spoznia mi sie @ 3dni atemp rano 37.3 potem wciagu dnia rosnie.Czy jak spoznia sie okres temp ma prawo normalnie byc wyzsza?

poiedz mi dziewczyno jak zmierzyłas temperature w macicy?? czym?? bo jestem ciekawa :)

Gość DO EDESSA
w jakiej macicy kobieto w pochwie sie mierzy!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Bisc
co wy wygadujecie!nie napisałam ze mierze temp w macicy,chodzi mi o temp w pochwie!

Bisc................. a mierzylas temp przed owulacją ?jesli tak to ile wynosila??????????/ a teraz od jakiego czasu mierzysz?????????????????? bo jezeli to jest jednorazowy pomiar to nic nie stwierdzisz po tym wyniku........ chyba ze przed owulacja mialas nizszą temperature a teraz ci sie utrzymuje przez kilka dni podwyzszona temp to mozesz podejrzewac ze to ciaza

Gość fhhh
Jessssu jakie te baby sa głupie! Gdybyście na biologii myślały głową a nie dupami to byście się nauczyły, że każda choć najmniejsza infekcja, bakteria czy choćby najmniejsza zmiana pracy organizmu jest odreagowywana tempereturą podwyższoną głupolki! A to znaczy, że dogadzanie sobie termometrami i posuwanie się nimi nic wam nie powie! Nie można opierać sie tylko na temp skoro ssaki reagują temp na każdą reakcję zachodzącą w organiźmie! Weźcie lelaki się dokształccie troche!