Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sand*seraf

czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć ten tekst..?

Polecane posty

Gość sand*seraf

o proszę.. zależy mi i to bardzo... jest to utwór Ozzyego O. Another day and more bad news I wonder who died today I feel so numb I might as well be dead I live on hope and legal dope Addicted to the system Is it real or does it just live within my head I guess they lied to make me feel afraid I can’t believe a single word they say Cry another tear ‘Cause the devil will not wait Living in fear Why do people love to hate Love to hate Desensitized and victimized The action never stops Could it be a smokescreen to keep us satisfied Insecure and paranoid I’m trying to survive I can’t tell if I’m hearing truth or lies I’ll never make it to the Holy Gates No ones gonna matter, the fire of hell awaits Cry another tear ‘Cause the devil will not wait Living in fear Why do people love to hate Another day and more bad news I wonder who died today I can’t tell if I’m hearing truth or lies I guess they lied to make me feel afraid I can’t believe a single word they say Cry another tear ‘Cause the devil will not wait Living in fear Why do people love to hate Cry another tear ‘Cause the devil will not wait Living in fear Why do people love to hate Love to hate

Gość sand*seraf
i ten Kamelot-love to death. When they met she was fifteen Like a black rose blooming wild And she already knew she was gonna die "What's tomorrow without you? Is this our last goodbye" She got weaker every day As the autumn leaves flew by Until one day, she told him, "This is when I die" "What was summer like for you?" She asked him with a smile "What's tomorrow without you?" He silently replied She said, "I will always be with you I'm the anchor of your sorrow There's no end to what I'll do 'Cause I love you, I love you to death" But the sorrow went too deep The mountain fell too steep And the wounds would never heal 'Cause the pain of the loss was more than he could feel He said, "I will always be with you By the anchor of my sorrow All I know, or ever knew, Is I love you, I love you to death" "What's tomorrow without you? Is this our last goodbye?" "I will always be with you I'm the anchor of your sorrow There's no end to what I'll do 'Cause I love you"

Gość sand*seraf
gdybym znalazła w necie gotowy tekst nie prosiłabym o pomoc! i sprawdź link najpierw :|

Gość nosz...
nie ma gotowego :(

Gość tili maly kwiatek
Kolejny dzień i więcej złych wieści Zastanawiam się, kto dzisiaj umarł Czuję się tak znieczulony, że równie dobrze mógłbym być martwy Żyje nadzieją i legalną amfą Uzależniony od systemu Czy to prawdziwe czy tylko żyje w mojej głowie Zgaduję, że oni skłamali żeby mnie przesraszyć Nie mogę uwierzyć w żadne ich słowo Wypłacz kolejną łzę Bo diabeł nie będzie czekał Żyjąc w strachu Dlaczego ludzie kochają nienawidzieć kochają nienawidzieć Znieczulowy i pokrzywdzony Akcja nigdy sie nie zatrzymuje Czy to może być zasłona dymna, co nas satysfakcjonuje niepewny siebie i paranoiczny Próbuję przetrwać Nie rozróżniam czy słyszę prawdę czy kłamstwa Nigdy nie dotrę do świętych bram Nikt nie będzie się liczył, ogień piekielny czeka Wypłacz kolejną łzę Bo diabeł nie będzie czekał Żyjąc w strachu Dlaczego ludzie kochają nienawidzieć Kolejny dzień i więcej złych wieści Zastanawiam się, kto dzisiaj umarł Nie rozróżniam czy słyszę prawdę czy kłamstwa Zgaduję, że oni skłamali żeby mnie przesraszyć Nie mogę uwierzyć w żadne ich słowo Wypłacz kolejną łzę Bo diabeł nie będzie czekał Żyjąc w strachu Dlaczego ludzie kochają nienawidzieć Wypłacz kolejną łzę Bo diabeł nie będzie czekał Żyjąc w strachu Dlaczego ludzie kochają nienawidzieć kochają nienawidzieć

Gość nosz...
dziękuję Kwiatuszku:* dziękuję! dziękuję :D :*

Gość sand*saref
jeszcze gdybyś mogła Kamelot,albo ktoś z Was byłabym wdzięczna.. :)

Gość tili maly kwiatek
Kiedy się poznali ona miała 15 lat Jak czarna róża kwitła dziko I już wiedziała, że niedługo umrze "Czym jest jutro bez Ciebie? Czy to nasze ostatnie pożegnanie" Słabła z nia na dzień Gdy jesienne liście fruwały wokół Aż pewnego dnia powiedziała mu "Teraz umrę" "Jakie było Twoje lato?" Zapytała go z uśmiechem "Czym jest jutro bez Ciebie?" cicho odpowiedział Ona rzekła "Zawsze będę przy Tobie Jestem Kotwicą Twego smutku Nie ma końca to, co zrobię Bo Cię kocham, kocham na śmierć" Ale smutek był zbyt głęboki Góra zbyt stroma A rany nie chciały się zabliźnić Ponieważ ból po stracie Był większy niż on był w stanie czuć On powiedział "Zawsze będę przy Tobie Przy kotwicy mego smutku Wszysko co wiem czy kiedykolwiek wiedziałem To to, że kocham Cię na śmierć" "Czym jest jutro bez Ciebie? Czy to nasze ostatnie pożegnanie" "Zawsze będę przy Tobie Jestem Kotwicą Twego smutku Nie ma końca to, co zrobię Bo Cię kocham"

Gość sand*saref
Tili,jesteś kochana. bardzo Ci dziękuję :):):)

Gość tili maly kwiatek
Spoko. Siedze w domq i sie nudze i tak. A że studiuje w UK to z angielskim nie mam problemów i chetnie pomoge. x