Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodscwiadczona

TAMPONY

Polecane posty

Gość nieodscwiadczona

czy w tamponach mozna sie kompać w basenie ? napewno nic krwi nie wypłynie?

Gość nie pierwszy i nie ostatni raz
w sumie można, ale ja bym się bała, że po sznureczku różne świństwa się do środka dostaną i mi podrażnią pipkę

Gość bo masz maly musk
mozna tylko trzeba butaprenem zalać na 1/2 godziny przed 🖐️

Gość outside
można, pewnie że można;) uważaj tylko w 1-2 dzien okresu bo to wtedy roznie bywa jak sie ma obfite krwawienia

Gość Koszałkowa
Tak mozesz się kompać w basenie, w jeziorze, w wannie też. Tylko radzę go po wyjściu z wody zmienić.

lepiej nie kombinuj :) co zrobisz jak ktoś zobaczy sznureczek? mnie osobiscie by to obrzydziło :P

Gość outside
ludzie dajcie spokój mówicie jakby ten sznureczek miał z pół metra i był niewiadomo jaki. Można sie w tamponach kąpać. Mieć okres to nie znaczy byc do tego stopnia ograniczonym.

Gość nieodscwiadczona
kurde boje sie tych tamponów uzywać choc mam 20 lat;/ ale wiecie jakie są sposoby na opoznienie okresu??

Gość Dulce
mam 16 lat i nosze tampony..bo sa duzo wygodniejsze i nic ci w nich nie grozi...jak masz obfite krwawienia to zalóz wiekszego tampona.i staraj sie czesto zmieniac i po sprawie..nawet go nie bedziesz czula.

Gość nieodscwiadczona
bo moj chłopak bierze mnie na wypad nad jezioro i chce popływac i wogóle... nie chodzi o sex chodzi o to by poływać i wogóle nie czuć ze sie ma okres...

Gość Koszałkowa
ja biorę tabletki antykoncepcyjne, mam 17 lat, i dzieki nim można opuzniać okres, ale innego sposobu nie znam... a co do tamponów to używam je od początku pierwszego okresu i nigdy nie miałam problemów z zakażeniem itp a pływam w nich np. na basenie, a sznureczka nigdy nie widać