Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ChiliTequili

5kg do zrzucenia! AktiV!

Polecane posty

Założę swój topik, bo w innych jest mała aktywność i rzadko kto kiedy pisze. Jeśli macie jeszcze 5-10kg do zrzucenia to przyłączcie się! Razem dokonamy sukcesu. Mamy czas do 31 lipca. 5kg w 21 dni! Damy radę! Kto ze mną? ;))

Gość zefirek27
Witam, ja też 5kg do celu,8kg za mną. Walczymy?

Gość zefirek27
Obawiam się,że 3 tyg to za mało czasu jak dla mnie:( Chudnę średnio 1kg na tydzień przy zdrowej dietce.A im bliżej końca tym gorzej.Nie mam limitu czasu,wolę taki styl życia. A czemu 3 tygodnie?

Tylko 3 tyg bo do końca lipca. Cóż dobre i 3kg :) Ale jak uda mi się 5kg to będzie super :) Tylko najgorzej jest później utrzymać tą wagę....

Gość zefirek27
Dlatego lepiej wolniej i duzo ruchu. Do końca lipca ucieszę się z trzech kilo.Już walczę 2 tygodnie. Jest nieźle ale może być lepiej:) Jaki masz plan?

zefirek27 przez 2 tyg. schudłaś 8kg??? Ja ogólnie to MŻ -zero słodyczy -zero pieczywa -zero fasst-foodów więcej ruchu i co najmniej 70 brzuszków dziennie

ooooooooooooo to ja też chce:) super motywacja tylko 3 tyg :) mi zostało 6 :(

Gość zefirek27
Te 8 kg to zeszło przez jakieś 4 miesiące zdrowego odżywiania się. Teraz pzrypiłowałam z dietą i chudnę 1 kg na tydzień. Właściwie to już jest nieźle,ale brzuch po dziecku mi został jedynie. Nie jestem za szybkim chudnięciem,bo jojo murowane. Cwiczę też duzo,więc na wadze nie widać efektów tak bardzo,jedynie w lusterku. Dobry masz plan:) Ja jeszcze oprócz tego wyeliminowałam alko i na kolacje jem jogurt z płatkami owsianymi i otrębami. Duzo gotowanego mięsa,kasze,ryby i jajka.

zefirek27 ja bym uważała na kaszę... Jakoś mi ona nie pasuje do diety.... Hej Kiyoa! Mi w sumie też tak 5-6kg mniej by pasowało ;))

Gość zefirek27
No właśnie,kasza. Nie jadłam w ogóle węglowodanów,ale poznałam pewnego trenera fitness i mi zalecił jedzenie kaszy i ryżu w małych ilościach. Dużo ćwicze,ok 2 h dziennie. Tak jem ostrożnie,raz w tygodniu,ale tylko w godzinach południowych:)

Ja już jestem na diecie 3 tyg. i schudłam tylko 4kg... 3 kg poleciało w pierwszym tygodniu Już się przyzwyczaiłam do mojego jedzenia, jednak chciałabym uzyskać większe efekty. Co myślicie o bieganiu? bo niektórzy mówią, że się nie opłaca biegać bo są marne efekty...

Gość zefirek27
To jest bardzo dobry efekt!\4 kilo w 3 tygodnie. Mi się tak szybko nie uda,bo juz waże 47 kilo(ale jestem mała 153 cm) Bieganie podobno dobrze działa,ale trzeba biec jednostajnie prez min 30 min,wtedy spala się tkanka tłuszczowa. Ja biegam od paru dni codziennie,więc jeszcze efektówm nie widzę.Wczesniej jeździłam na orbitreku przez 45 min dziennie,i efekt był swietny.Jeszcze ćwiczę brzuchy,uda,tyłek i jeżdżę na rowerze:)

Gość kapelanka
też chcialabym schudnąc 3kg :) tylkoze ja mam 17lat ...moge sie przyłączyć?

Gość ej chili
kobieto, ty piszesz na wszystkich topicach, wez sie za cos a nie przed kompem caly czas siedzisz! szkoda zycia

Gość Bardzo Cfana
to ja sie przyłącze! nie wiem ile dokladnie waze ale cos kolo 68 a jestem niskiego wzrostu ;) chodze 2 razy w tygodniu na mega intensywny aerobik, oraz prawie codziennie jezdze na rowerku stacjonarnym i potem sie rozciagam i czasem pare przysiadow i innych wymachow zrobie ;) do tego nie jem ziemniakow z sosami, pieczywa itp glownie mieso - kurczak, chuda wieprzowina,ryby, warzywa, owoce, twarog, jajka :) staram sie duzo pic i nie podjadac za duzo slodyczy ;) mam nadzieje, ze do konca lipca cos osiagne porzadnego :) pozdrawiam Cfaniara

zostawcie chili w spokoju! Lepiej ze jest na forum i sie motywuje (ja tez jestem na forum czesto bo siedze caly czas i sie ucze, to jest rozrywka jak kazda inna) niz zeby smigala do kuchni i podjadala :) Chili u mnie tez te ostatnie 4 kg nie chca sobie pojsc, juz od tygodnia jest troche 57 troche 58 wiec teraz motywacja najwazniejsza. Wpadnij na topic "chce zrzucic 22 kg" czy cos takiego, u nas dziewczyny pisza 24/24 :p wiec akcja jest :) Bede tu do ciebie wpadac i pogadywac czasami jesli nie masz nic przeciwko :)

DO ej chili hehh ;p bo na moim topiku dziewczyny powyjeżdżały na urlopy, a na drugim inne się lepiej dogadują ;)) zresztą co Ci do tego? :pp

Ale jak ktoś uważa że ciągle na necie siedzę i nic nie robię to już jego sprawa... Nie muszę się wypowiadać :P ale dziewczynom nie pomogę... Do zobaczenia za -5kg!

Gość zefirek27
Odchudzanie jest stresujące!:) Idźcie laseczki pobiegać lepiej,ja już lecę.

Gość kjgdcjhcv
powodzenia ! ja tez sie odchudzam sa efekty ale nie lubie opisywac i motywowac sie przez forum ale wam zyzce Powodzenia :)

Hey dziewczyny :) mam nadzieję, że mogę się przyłączyć :D bo też mam 5 kg do zrzucenia :O w ciągu najbliższych 3 tygodni gdyby udało mi się zrzucić 2 kg i w końcu zmobilizować się do ćwiczeń na brzuch i uda to byłabym mega szczęśliwa;) wybieram się do koleżanki na wesele i muszę jakoś wyglądać staram się stosować MŻ już jakiś czas, baaardzo powoli ale udało mi się zejść z 64 kg do 58 :) boję się znów rzucić na jedzenie i utyć więc chętnie z wami powalczę :) z 58 kg do 53 :D jak udaje się wam przekonać do większej dawki ruchu? :)

Ja dziś zaczełam dzień od kawy i kromeczki chlebka ze szczypiorkiem, potem o 12 mała bułka z paszczetem o 17 jogurt naturalny i 19 nektarynka:)

Gość zefirek27
Witam dziewczyny,co tu tak cicho? Ja walczę nadal,już się przyzwyczaiłam do dietki i nie chce mi się jeść. Ruch też stała się nałogiem.Jest jednym słowem coraz lepiej! Wam też życzę wytrwałości:)

Gość Maria27
Ja już zrzuciłam 12 ;]