Emma18 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Witam być może juz jest taki temat, ale wybaczcie, nie mogłam znależć ;/, jesli jest, dajcie linka proszę . A otórz mój problem zaczyna się tu, iż nie pamietam , a nie zapisuję tego, kiedy mialam ostatnio miesiączkę. Było to w granicach 5-10 czerwca. Wiem, że po skonczeniu miesiączki, jakieś siedem dni spotkałąm się z chłopakiem. Byłam ubrana, i on również. Spodnie, majtki.Chopak włożył reke w moje \"majtki\" i delikatnie mnie pieścił. Nie wkłądał jekdnak palca do pochwy. Zajął się wargami sromowymi, \"guziczkiem\" itp. Wiem, Ze nie miał wytrysku (sperma), jedynie po wzwodzie wyciekłą mu ta znana wam zapewnie lapka Ciecz z Penisa. Są różne opinie na temat czy znajduja się w niej plemniki, czy ich nie ma. Nie moge stwierdzić czy chłopak miał kontakt swoją ręką wcześniej ze swoim penisem a póżniej ze mną. Choś wydzje mi się że nie. On mówi że nie mogę być w ciąży. Zwłąszcza, iż nie wkłądał palców głębiej, a jestem dziewicą, więc mam błone (chyba, ponieważ raz, za namową koleżanki, sama chciałąm się zadowolić, włożyłam palucha, ale nie odczułamżadneko bólu, nawet krwawienia nie było. Tak więc błllona jedt. Koleżanki również powtarzają, iż nie jestem w ciąży. A mój okres jednak z jakichś powodów się spożnia. może to przez ten stres?? PROSZĘ! pomóżcie mi, w odpowiedzi co o tym myślicie. może mieliscie tak amo. Czekam ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alegoria1 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Tak, jestes w ciąży blizniaczej haha ile ty masz lat dziewczyno?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szybka_odpowiedź 0 Napisano Lipiec 10, 2009 na bank jesteś w ciąży, moja siostra miała identyko i teraz jest mamusią 2-letniego Mateuszka. A ta ciecz z jego penisa to właśnie sperma, nic innego to nie mogło być. Wiem co mówię, bo sam mam penisa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Lipiec 10, 2009 wczoraj pisałaś to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Lipiec 10, 2009 i jeszcze twierdziłaś, że włożył cały palec! wskazujący! to jak w końcu? nudzimy się we wakacje, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach