Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doroota

dziwny język

Polecane posty

Gość doroota

Hej a więc tak szukalam tutaj takiego tematu i owszem są podobne, ale nie wiem naprawde co mi jest, więc napisze jeszcze raz gdyż moje objawy są nie co inne niż te o których znalazłam tu informacje. a więc tak mam 15 lat i od roku pale papierosy, mniej wiecej 10 dziennie, nie wiem czy to dużo czy nie.w każdym razie ostatnio miałam dziwne zapalenie gardla, pieklo mnie, miałam trudnosci z polukaniem itd. migdalki mi sie powiekszyly, nie wiem od czego bo w koncu mamy lato,no ale wiadomo moglo mnie zawiac czy cos, moglam tez podraznic sobie gardlo od palenia chyba, bo to podobno si ezdarza, no w każdym razie pewnego dnia nagle spóchł mi język,pojawiły sie na nim male czerwone krostki, a z tylu duże czerwone, nie wiem czy to brodawki czy co, na język ten obrzęk utrzymuje się już 10 dni,moge mowic itp, i jezyk nie boli, ale sama opuchlizna mnie nie co niepokoi, szczegolnie ze ogolem mozna powiedziec, ze stresuje sie bardzo gdy cos z mym zdrowiem nei tak, mama mowi ze to chore byłam u lekarza, lekarz powiedzial ze to zwyczajne zapalenie dróg oddechowych, ale w takim razie czy język powinien być opuchnięty i te krostki, mowilam o tym tej doktor ale ona nic, przepisala mi Bioparox, i biore go juz 5 dni, i w sumie nic się nie zmienia

Gość LEPIEJ
IDŻ DO INNEGO LEKARZ WARTO UZYSKAĆ KONSULTACJE DRUGIEGO FACHOWCA

Gość realistyczna_optymistka
15 lat i palisz 10 papierosów dziennie ;O to jest dopiero chore!