Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna od nie dzis

jak sie pogodzic z tym ze zawsze sie bedzie samemu?

Polecane posty

Gość W mordę jeża_
Obserwejszyn--- Zapytałam, czy jest brzydka bo interesowało mnie czy ma kompleks. Trudno mi zrozumieć, jak można cierpieć z powodu jakiegoś faceta.

Gość do autorki pytanie
dlugo sie znaliscie? rozumiem cie ..czasami jedna zanjomos moze dobic na dlugo

Gość tez smutna i samotna
ale wychodzenie do parku czy kina nic nie zmienia w moim zyciu. na wakacjach bylam z samotnymi kolezankami ale obawiam ze za niedlugo to one juz nie beda samotne i tylko ja sama zostane samotna

Wez się ogarnij dziewczyno.Zrób Sobie aromatyczną kąpiel,ubierz się fajnie,zrób sobie fajny makijaż,pomaluj paznokcie na czerwono,załóż wysokie butyi wyjdz z domu gdziekolwiek, do klubu,do knajpy na pizze z koleżanką a nie użalaj się nad Sobą bo to najgorsze co może być.Jest lato ciesz się życiem :)

Gość smutna od nie dzis
rok czasu te zabiegi upiekszajace nie pomagaja a co do wyjscia tzreba miec jeszzce z kim mam jedna kolezanak ktora ma dziecko i nigdzie nie wyjdzie do zadnej knajpy bo nie pracuje i oszczedza na czym sie da, zreszta tak jak ja:( boze jakie to wszystko beznadziejne:(

ja jak zawsze zaproponuję na takie stany coś co rozwija. Np jazda na rowerze ( kondycja ) czy tam np chcesz schudnąć albo np nauczyć się słówek w obcym języku cokolwiek gdzie możesz poprzez systematyczną prace osiągnąć sukces najpierw mały potem więkrze. Takie coś podnosi na duchu i polepsza samopoczucie i pewność siebie bo wtedy sobie myslisz np \" oho miesąc temu ważyłam 65kg i niepotrafiłam przejechać na rowerze 20km ,a teraz jeżdzę 40km dziennie nie jestem przy tym zmeczona i schudłam 5kg\" czy to nie cieszy ???

Gość smutna od nie dzis
wiesz patrzac na mnie jak wygladam po tym wszystkim to raczej wolalabym przytyc bo schudnac ja nie mam z czego juz:(

tak ja tez polecam rower to moze zapisz sie na jakis kurs tam pelno ludzi

No właśnie znajdz Sobie jakąś pasję,kup psa chodz z nim na spacery,rower też fajna sprawa.Alternatyw jest wiele tylko nie zamykaj się w sobie...

Gość do autorki pytanie
Takie coś podnosi na duchu i polepsza samopoczucie i pewność siebie bo wtedy sobie myslisz np " oho miesąc temu ważyłam 65kg i niepotrafiłam przejechać na rowerze 20km ,a teraz jeżdzę 40km dziennie nie jestem przy tym zmeczona i schudłam 5kg" czy to nie cieszy ??? tak jasne:P raczej wiekszosc by powiedziala :oho miesąc temu ważyłam 65kg i niepotrafiłam przejechać na rowerze 5km ,a teraz jeżdzę 10km dziennie nie jestem przy tym zmeczona i schudłam 5kg" czy to nie cieszy ???

Gość ghgh
no ico z tego ze jej zadroszcza figury ? a one waza 100 kg maja super facetow i grono znajomych a do tego prace

Gość smutna od nie dzis
jasne jest czego zazdroscic..chudosci do przesady:O

Gość smutna od nie dzis
ghgh 😭

Gość smutna od nie dzis
172/56

to nie schudniesz ,a wyrobisz sobie kondycje :) Ja robię tak ze jadę z chaty pasem nadmorskim tak z 20min-30min potem odpoczynek na deptaku najlepiej takim gdzie dużo ludzi jest i ławek. Wtedy sobie odpoczywam i z uśmiechem na pysku patrze na łażących ludzi i ??? ...tak tak łazi mnóstwo samotnych zarówno lasek jak i kolesi. ALE i tu UWAGA jak widzę jakąś laskę skwaszoną na mordzie( przepraszam za wyrażenie ale inaczej okreslić się nie da ) to od razu odechciewa mi się do takiej ewentualnie zagadnąć .. więc drogie panie więcej uśmiechu :)

Gość smutna od nie dzis
strasznie schudlam po tej calej syt z tym facetem nie moglam jesc z nerwow teraz jak sobie pomysle o tym to tez tak mam:O jeszcze nieraz wymiotuje..chyba mi odbija, jestem zbyt nadwrazliwa,placzliwa,wszystko mnie denerwuje

Gość smutna od nie dzis
jak zobaczylam ta dziewczyne to poczulam sie beznadziejnie

Gość smutna od nie dzis
nie umiem chyba jestem nieudacznikime zyciowym , nic mi nie pasuje, wzystko drazni, boje sie wychodzic do ludzi, boje sie z nimi rozmawiac, calkowicie po tym sie zamknelam w sobie, ciagle placze, nawet nad rozlana woda na stole:Oz checia bym siedziala w domu caly czas, sama....unikam wyjscia na miasto meczy mnie to szybko zaraz uciekam do domu:(

Gość do autorki pytanie
to zrozumiale...czesto wtedy zadajemy sobie pytania: co tamta dziewczyna ma czego ja nie mam? mam nadzieje ze chociaz go nie widujesz i nie masz z nim kontaktu

Gość smutna od nie dzis
nie mam , sama sie usunelam bo na sam ich widok z nerwow wymiotywalam:O nie moglam jesc..tzreslam sie sama sie usunelam, a to wiazalo sie z rezygnacji z pracy i wyjazdem z tamtego miasta

Gość do autorki pytanie
o matko to az ucieklas do innego miasta aby go nie widziec? to naprawde musialas byc w nim zakochana :(

Gość smutna od nie dzis
tak, ucieklam bo widzialam co sie dzieje lekarz nie pomaga,

Gość do autorki pytanie
a ile juz czasu minelo od wyjazdu?

Gość Motyl i
jakbym czytała o sobie...