Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zageszcaznie

Czy moge zagescic mleko gdy dziecko ulewa?

Polecane posty

Gość zageszcaznie

Miesiac temu bylam u lekarza z ulewaniem i dal nam pewien produkt do zageszczania, natomiast jutro moje dziecko konczy 3 miesiace i zastanawiam sie czy moglabym malej zagescic bardzo delikatnie mleko kaszka zamiast tym co zapisal lekarz(juz ssie konczy ten specyfik). Pytanie brzmi czy po ukonczeniu 3 miesiaca mozna juz zageszcza mleko( przy ul;ewaniu) i czy ktoras z wAs tak robi/robila???

ja robilam nawet mimo ze nie ulewal.bardziej sie najadal. ale lwia czesc forumowiczek powie ze nie

Gość zageszcaznie
no bo podobno od 4go sie zageszcza pytam o Wasze doswiadczenie:) Moze nocke by mi dziecko p[rzespalo z raz;)

ja dodawalam gdzies dwa tygodnie przed ukonczeniem 4-miesiecy bo maly byl ciagle glodny a wiekszej ilosci mleka ni chcial. wiem ze sporo osob z mojego otoczenia dodawalo jeszcze wczesniej

Gość zageszcaznie
no wlasnie mlkea wydaje mi sie,ze pije coraz mniej... dlatego jestem zainteresowana, a moze zagescic tylko na noc?> zgory dziekuje za odpowiedzi

pewnie ze mozna. w dzien nie ma takiego problemu.duzo ludzi zageszcza tylko na noc, ale sa tez specjalne mleka ktore robi sie wlasnie przed snem.one sa delikatnie zaprawione kleikiem czy kaszka

a sa sa bebiko np. Tylko ja bym najpierw zaczela od podawania w dzien przez kilka dni i dopiero na noc. nie wiem co to ma do rzeczy ale juz dwie kolezanki mowily ze podaly na noc od razu to dzieci bolaly chyba brzuszki albo nie wiem bo sie budzily, a w dzien nic. po jakims tygodniu jak byly przyzwyczajone to i w nocy bylo ok

a no i w ogole nowosc pierwszy raz lepiej w dzien podac zeby zobaczyc jak dziecko reaguje. powodzenia i przespanych nocek zycze :)

Gość zageszcaznie
dzieki ja podaje mleko sma gold bo jestem w londynie, wiec poszukam tutaj odpowiedniego zageszczacza :_)

Gość zageszcaznie
Czy ktos jeszcze zaczal tak wczesnie zageszczac mleko

Gość zageszcaznie
??????????

Gość aquaan
moja córcia skończyła 3 dni temu 3 miesiące i na noc zagęszczam jej mleko kleikiem ryżowym, samego mleka mało mi zjadała i bardzo czesto chciała jeść i w nocy sie czesto budziła co 3 godz.....