Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajmnie

On nie chce mi powiedzieć, że mnie już nie kocha. To boli.

Polecane posty

Gość szukajmnie

Zostawił mnie dla innej. Nigdy nie powiedział, że już nie kocha. Dziś go o to porosiłam. On powiedział, że nie powie tego dopóki nie będzie tego czuł. To jest znęcanie się! Nie mogę powstrzymać łez.

To chyba jasne, ze Cie nie kocha skoro zostawil Cie dla innej. Nie masz co sie łudzic, ze zaraz wroci do Ciebie. Lepiej o nim zapomnij.

Gość szukajmnie
ale ja się wcale nie łudzę. nie chcę aby do mnie wrócił. chcę żeby mi powiedział, że mnie nie kocha. to pomoże mi zamknąć ten rozdział w życiu. a on mi na to nie pozwala. co za bydlak!

Gość szukajmnie
chcę o nim zapomnieć ale jest mi bardzo ciężko! ciężko mi go już nie kochać. próbowałam nie kochać ale nie potrafię. on mi w tym nie pomaga. nie rozumiem dlaczego on się nade mną tak pastwi? co za człowiek!

Gość widocznie kocha was obydwie
W życiu należy się dzielić z innymi. A on jest taki hojny w swej miłości. Ma jej aż nadto żeby się marnowało dla jednej tylko osoby.

Gość szukajmnie
odpisałam mu, że ma to jak najszybciej poczuć. A zdrada i obojętność to oznaki braku miłości, więc już na pewno to odczucie ma za sobą. Chyba nim to mocno wstrząsnęło! Odpisał mi coś w rodzaju " spadaj" tylko nie dosłownie. Hah...już mi lepiej:)