Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta827256161

woodstock

Polecane posty

Gość Marta827256161

myslę że ktoś będzie w temacie xD co zabrać ze sobą na woodstock??

Gość kjenFDHE
MAM PROZBE WZIELABYS MNIE ZESOBA ZKIM JEDZIESZ??

Gość Marta827256161
z ekipą całą ;) narazie jadę na 80%. nie mam jeszcze 18stki a starzy się nie chcą zgodzić :p ale za przeproszeniem mam w***ne na to ;]

Gość Marta827256161
lady-gutter podobne jak w jarocinie ?? xD

Gość umarlam
namiot, koc, poduszke, spiwor, recznik, moze z 2 reczniki, szczoteczke do zebow, jakis anty komarowy cuś jelsi to 1szy raz to mozesz sie zawiesc. fatalnie z higieną tam i ja byłam tylko raz na całe 3 dni. juz mialam solidnie dość. czlowiek czysty tam nie bedzie.nigdy wiecej na wooda na 3 dni. nigdy

Gość umarlam
strasznie smierdzi od toitoiow. chcesz isc do lasku sie wysikac, abdz co innego, bo toitoie to koszmar, a tam pelno kup i chodzisz miedzy tymi gownami... koszmar. jezdze tylko na wybrane koncerty.

Gość niedama
do umarlam, no chyba jaja sobie robisz?! jak wszyscy zaczna chodzic na siku czy nr2 do lasku to dopiero bedzie smierdzialo! toitoje sa nieodlaczna czescia woddstocku i kropka. albo to sie akceptuje albo nie, i zamiast na woodstock jezdzisz na koncerty do kongresowej hehe :-P a zabrac oczywiscie jak najmniej - z kosmetykow jakis zel 2w1 (wlosy i cialo), dobrze miec jakis krem z wysokim filtrem - mnie kiedys tak przyprazylo, ze hoho! :-) i wsio :-) no i koniecznie cos antykomarowego. poza tym bielizna na przebranie i takie tam oczywistosci. polecam takze nawilzane chusteczki dla bobasow - zawsze mozna sie jakos z grubsza odswiezyc, pupcie przetrzec :-D

Gość niedama
o sorki, umarla 🖐️ zwracam honor, nie doczytalam dokladnie z tymi sprawami higienicznymi :-)

Gość Marta827256161
noo to zajebiście;] namiot komuś się "sprzeda" żeby nie nosić samej xD śpiwór karimata, off, przybory bielizna hajs i wsio ;]

Gość Julas
i jedziemy !!! :D Jutro o 10 z Poznania ... Ładną ok 20latke zabiorę ;D gg 2168180

Gość a moze być brzydka 40-tka?
:P

5litrowa wode na głowe, tam strasznie sie kurzy, wiec jak chce sie byc dluzej niz jeden dzien to koniecznie, zeby sie umyc w lesie :D a jak sie w blotku wytaplać chce to juz wogole. w miescie kupic, lepiej podzwigac i byc czystym (w miare):D

Gość phoenix30
W tym roku będzie fajnie bo ma tam byc sklep lidla więc po co cokolwiek wielce zabierać i tachac ze sobą jak można kupić na miejscu:-)

Gość modern_myth
opłaca się zabierać coś do jedzenia? ;)

Gość Ewelina Płock
Co ja zabieram :: - przede wszystkim SRAJ TAŚMĘ - krem z filtrem UV - przeciwdeszczówkę - koc ratunkowy czyli to co ma z jednej strony srebrne a z drugiej złote (przydaje się to do ziemianki bo chłodzi, a w nocy do ogrzania samego siebie) - jakaś plandeka na namiot jakby padało , a twój jest taki za 30 zł z lidla xd - worek do śmieci - telefon z długo trzymającą baterią - sandałki - nieprzemakalne buty - klapki (jak bedziesz chciała iśc pod prysznic (cena prysznica ok. 5 zł) - bluza na chłodne wieczory - coś na głowe - CHUSTECZKI NAWILŻONE - miska (wrzątek za ok. 1 zł) nóż, widelec, łyżka - OF - antyperpirant, płyn 2 w 1 (głowa,ciało) - plasterki (bo punkt medyczny nie jest od wydawania plasterków) - MAJTKI xd Bądź przygotowana na kolejki do umywalek i do prysznicy. Lepiej wziąć z ekipą długi wąż ogrodowy, podczepić do umywalek i wsio...spokojnie się mozesz umyć z boku. Nawet możesz wziąć rączkę od prysznica i bedziesz miała prysznic "prawie" jak w domu Życze miłej zabawy ;))) I do zobaczenia na tegorocznym WOODSTOCKU "GDZIE JEST ANDRZEJ?" xd

Gość Ewelina Płock
modern_myth Do jedzenia weź na pierwsze 2-3 dni jakiś pasztet i inne do jedzenia konserwy jak i chleb. Weź wodę i jak pewnie każdy jakieś alko %%%% To wszystko pakuj pod namiot (pod te czarne) bo tam jest chłód idący od ziemi przez cały dzień xd Ja biorę tak jedzienie, bo w Lidlu miasteczkowym bedzie na pewno w CH** drogo.