Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eve25

wózek tako jumper x

Polecane posty

Gość eve25

Witam rozważam zakup wózka Tako jumper x czy któras z Was moze opisac swoje doświadczenia z tym wózkiem :) czy jest zadowolona itd... będe wdzięczna :):):)

Gość 0mnkjhlkij
up

Gość ffghkiyutyv
up up

Ja posiadam ten wózeczek . Polecam gdyż się sprawdza oprócz zalet ma parę wad a mianowicie : -ciężki ( mam windę ;) - gondola nie jest zbyt duża - zależy czego się oczekuje. Mam kolor brązowy w nieb,zielone, paski.

Gość teraz bym taki kupiła

Gość magdaamama
jest świetny, polecam z czystym sumieniem, zgrabny, niesamowice zwrotny...do tego porzadnie wykonczony... mam wrazenie ze jest lepszy od X-landera... co do wagi, to owszem lekki nie jest ale widzialam cięższe wózki, jesli nie trzeba go taszczyc na 3 piętro to kazda mam da rade go podniesc parę schodków np do windy...

TAKO JUMPER X Zgadzam się z powyższym postem. Jest godny uwagi a to co różni go od X-landera Xa to (zalety): - Tako ma regulowane zawieszenie (miękkie i twarde) - Gondola spacerówka i fotelik w dwóch kierunkach jazdy (ze spacerówką się często przydaje - Cena -torba do tako jest gratis a w X-Landerze trzeba kupić za około 130zł Minusem może być kolorystyka w Tako (nie każdemu się podoba). To samo w obu wózkach: *Hamulec nożny *Duże cztery pompowane koła *przednie skrętne 360 Stopni - możliwość zablokowania *moskitiera *ochraniacz przeciwdeszczowy (do Tako Jumper X są Dwa gondola oddzielnie i spacerówka) *produkty Polskie *Coraz częściej można je spotkać ( x-landerów jest co drugi...) Poszukiwaczkapl

Gość Halo1111
Czy ktoś ma ten wózek?

Gość eve252
Ja mam go w domu teraz tylko czekam na Maluszka :)

Gość Politnan
a jaki masz kolor?

Gość luda
mysle ze ten wózek oprócz tego ze jest ciężki to też jego kółka nie są w porządku dlatego ze gdy się przejedzie kawałek drogi to zaraz mozna sprawdzać czy sie nie przebiły mam go 3 tygodnie a 2 razy wymieniałam koła

Gość a ja jestem za.........
miałam i już nie chce waga to 15 kg + dziecko ewentualne zakupy = masakra nieporęczny i trudnodostępny kosz masywny zajmuje 3/4 bagaznika idealny do domku ;) żeby nie trzeba było nosić po pietrach :D ogólnie spox

Gość mamamama26
ja mam i bardzo sobie chwale - faktycznie kosz ciężki do wkładania zakupów, wózek ciężki i zajmuje cały bagażnik - ale ja na wyjazdy mam lekką parasolkę - a wagą się nie przejmuje bo niemusze go nigdzie nosić - koło mi ani raz się nieprzebiło a jeździe naprawde po różnych terenach i bardzo dużo - gondola wystarczająca bo maluchy i tak za długo w niej niepojeźdżą - ja małego przestawiłam na jazdę we wpiętym foteliku ja już był mega ciekawy świata - a potem do spacerówki ktora wg mnie jest rewelacyjnie zrobiona