Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakalakala

kto moze mi doradzic?

Polecane posty

Gość kakalakala

3 dni temu piescilam sie z chlopakiem i miałam ten plyn na rekach. poszlam go umyc woda i mydlem. wrocilam do domu godzine pozniej chcialam sprawdzic jaki mam sluz i palcem dotknelam tam siebie. Boje sie ze to nie bylo bezpieczne co zrobilam. dzien po tym zdarzeniu dostalam okres ale troche sie martwie

Gość kakalakala
17

Gość blim
nosz kuźwa następna debilka :O:o...ile masz lat gówniaro?...zamiast za ''zabawy'' trochę poczytaj w jaki sposób mozna zajsc w ciąże....czym się do cholery miałas zapłodnic jak umyłas ręce mydłem...może mydłem?...ro uważaj bo urodzisz płyn do kąpieli :o

Gość STARA MAMA
JAK UMYŁAS RĘCE TO PO SPRAWIE:))

mysle, ze sama znasz odpowiedz na swoje pytanie, ale po prostu bardzo sie martwisz, bo nie wyobrazasz sobie siebie w ciazy. postaraj sie zrelaksowac i myslec racjonalnie, nie musisz upewniac sie, ze masz racje szukajac odpowiedzi u innych :)

Gość STARA MAMA
A CO WY STARE PANNY? NIE MIAŁYŚCIE CHŁOPAKA W WIEKU 17 LAT TERAZ SĄ INNE CZASY:)

jak nie wiesz skad sie biora dzieci to nie baw sie w osobe dorosla seks dla dojrzalych ludzi ehhhhhhh ZAL

Gość blim
jak można w wieku 17-stu lat być tak głupim...teraz są inne czasy niz były kiedys...teraz wszedzie trobią o seksie a i tak zawsze znajdzie sie taka idiotka jak autorka :o