Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

najlepsze pokolenie ludzi to 68.

Polecane posty

Tak sobie obserwuje i mysle.. ze pokolenie dzisiejszych 40-latkow to chyba jest najfajniejsze . Tyle zmian doswiadczyli, ich mlodosc przypadla na lata 80. lacznie z muzyka itd. tylko taka refleksja :P

tak jestem w chwili obecnej uzaleniona. ale nie ja jedna , duzo tu was tylko ze ja NIGDY nie pisalam i nie pisze jako pomaranczka to pewnie moj nick sie w oczy rzuca :P

nie jest i nie bedzie . ale te twoje posty zakrawaja na sarkazm coraz bardziej wiec nie ma sensu rozmawiac :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

a na co mają zakrawać......? tak cię tu wszyscy chwalili że taka dojrzała ponad wiek, a coś chyba nie bardzo, dziś to juz chyba z 10 topik bez sensu, a jeszcze ten dzisiejszy tekst: "jestem bardzo ładna..."? :O nie ma cudów, 16 latka nie może mieć do konća poukładanych klocków w łepetynie. ty też nie masz.

to moj pierwszy topik dzisiaj, reszta jest sprzed nawet 5 dni. a napisalam tak tylko raz w kontekscie. nie pisze zazwyczaj o takich rzeczach ale jesli topik o urodzie to jest o urodzie :) dojrzala na 16 lat to nie znaczy na poziomie mentalnym 30-latki tylko troszke bardziej rozwinieta intelektualnie jak na nastolatke- tak na to patrz.

moje dziecinstwo przypadlo na lata 80te, jedyne czego nie moglam zniesc w tym stylu to ubior i fryzury :O najwieksza porazka mody na przestrzeni wiekow ! juz myslalam, ze nigdy wiecej, beda wracac do wszystkiego tylko nie mody z lat 80tych a tu klops, znowu na ulicy pomykaja w tych spodniach rurkach za duzych ni to sukienka ni to bluzka ni to tunika, przewiazanych szerokim pasem z utapirowanym łbem , masakra :O

nie chcesz wierzyc, nie musisz- wybaczam ci :classic_cool: ja osobiscie bardzo lubie mode lat 80. grace jones- moja bogini.