Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinalusiaaaa

Test ciązowy

Polecane posty

Gość Kinalusiaaaa

Hej robilam ostatnio test ciązowy który był negatywny czyli byla tylkon jedna kreska...ale zastanawia mnie bol podrzusza tak jak przed okresem a okres mam za 8 dni planowo ...zawsze mam regularnie co 18 ...co to moze być.... jesli chodzi o wspolzycie to kochalam sie z moim facetem w dni plodne bez zabezpieczenia a nawet w dzien owulacji niestety...glupio zrobilam ale emocje poniosly...ehh ale test robiony przed wczoraj byl negatywny ..

Gość Kinalusiaaaa
tzn nie co 18 dni tylko 18 kazdego miesiąca....

poczekaj do okresu :) ja przed okresem test miałam negatywny ale też nie miała żadnych objawów pozytwny wyszedł 2 dni po tym jak okres się nie pojawił

Gość Kinalusiaaaa
no i tez tak zrobie jezeli okrtes nie pojawy sie do 20 to robie test ...wiesz nieplanowalam dziecka ale jesli bede w ciazy bede sie i tak cieszyc :)

Gość GADUŁAAA
MNIE NA 10 DNI PRZED MIESIĄCZKĄ BOLĄ PIERSI TAK JAK W CIĄŻY A DNI PŁODNE TO MOGĄ WYPADAĆ NIE W TE SAME DNI

Gość Kinalusiaaaa
Wim o tym ale ja mam bardzo regularny cykl co 18 kazdego miesiaca...

Gość Kinalusiaaaa
no wiem wiem... heh wiecie denerwuje sie...w sumie to mam 19 lat i moze za wczesnie na dziecko lecz jednak nie bede wcale zla jak bede je miala... :):)

Gość GADUŁAAAA
JA TEŻ MAM REGULARNIE CO 27 DNI JAK W ZEGARKU Z SAMEGO RANA JAK SIĄDE NA KIBELEK:)

Gość Kinalusiaaaa
To powiedz mi czy regularne tak miesiaczki siwadcza o tym ze jajniki nasze sa zdrowe ???

Gość GADUŁAAAA
TO ZNACZY ZE NASZE HORMONY DZIAŁAJA PRAWIDŁOWO

Gość Kinalusiaaaa
ale mozna wykluczyc jakies tam choroby jajników a przede wszystkim raka np ??? ehh

Gość Kinalusiaaaa
Ok powiem Ci szczerze mam nerwice lękową i jestem chipohondryczką wiec wiec wmawiam sobie rozne dziwne rzeczy...mam nadzieje ze zrozumiesz a nie zaczniesz ze mnie beki toczyc ani nie uznasz z jestem wariatką....