Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cmokus20

Test - pozytywny czy negatywny?

Polecane posty

Gość Cmokus20

Czesc , mam takie pytanko... zrobilam sobie wczoraj testa popoludniu byla tylko kreska na C (bardzo widoczna )... ale poniewaz ze bardzo pragne dziecka przygladlam sie kresce na T ... i zauwazylam bardzo niewidoczny cien w tym miejscu... poczekalam kilkanascie minut i wkoncu wyszla kreska.. bardzo slaba... ale widac... chcac sie upewnic powtorzylam test rano... i znow po dobrych kilkunastu minutach znow sie pojawila kreska... ;/... w takim razie jest jakas mozliwosc ze jestes w ciazy?? okres przypada dopiero na 20-go...

czesto pokazuje się druga kreska po upływie dłuzszego czasu,trzeba sugerowac sie tym co pisze w instrukcji

Gość Cmokus20
mam piec testow i nigdy nie wyszla mi druga kreska po jakims tam uplywie czasu... NIGDY i teraz raptem w dwoch testach ;/...

możliwe że coś sie dzieje i że jestes w ciazy, ale ten test o niczym nie musi o tym śiwadczyć, to jest jeszcze bardzo wcześnie - jesteś 10 dni przed terminem okresu, wiec zakąłdając że masz regularne cykle do zaplodnienia powinno dojść raptem6-4 dni temu, a tego test raczej nie wykazałby jak będziesz 10 dni po domniemanym zapłodnieniu możesz iść na test ciażowy z krwi beta HCG wtedy się dowiesz wiecej duża ilość leków może wskazywać fałszywie wynik pozytywny testu, właściwie wszystkie leki na pęknięcie pęcherzyków ovitrella itp. nie mnie jednak życze powodzenia :)

Gość Cmokus20
tabletki bralam.. ale witaminy.. ktore nawet zawieraly ten kwas foliowy... Ktory pozwala przystosowac ogranizm.. a tak nie dziekuje ( zeby nie zapeszyc) ale mam nadzieje ze bede :))

no to może Ci się udało, mozesz w przyszłym tygodniu podjechać do laboratorium i zrobić test z krwi najlepiej pierw jednego dnia i potem dwa dni później, wtedy będziesz miała pewność po przysroście poziomu hormonów :) możesz poprosić lekarza ewtualnie o przpeisanie Ci luteiny na potrzymanie ciąży... nie nastawiaj się tylko zbyt mocno bo potem bardzo boli, wiem coś o tym...

Gość Cmokus20
a nio boli boli.. nie raz myslalam ze jestem.. choc testy nie wychodzily.. a teraz jestem przy malej nadziei.. tez moj wczoraj powiedzial ze woli sie nie cieszyc dopoki nie bedzie wiedzial w 100%.... czytalam kilka forum.. i niektore skarzyly sie na bole jajnikow itd... i niewiem czy mnie tez boli z prawej str. czy tez to moja chora fantazja.. =P

mi teściki też wychodziły ze słabą kreseczką, ale zrobiłam bete i przyrastała ąłdnie, ale w kilka dni po spodziewanej miesiaczce, jak ja już byłam cała w skowronkach że jestem w ciazy, to się okazało ze beta zaczełam spadać i po kolejnych 3 dniach dostałam, bo ponoć jajeczko się nie zagnieździło jak należy... więc dbaj o siebie i uważaj, nie przeciążaj się, i leż najklepiej z bioderkami w górze :)

Gość Cmokus20
a moze faktycznie lepiej zrobic sobie ten beta.. przynajmiej bede pewna.. a chce sie dowiedziec przed 18-stym bo ide na wesele... obiecalam szwagrowi ze z nim wypije jednego hehe... (choc alkohol u mnie to ostatnie miejsce w zyciu) ale raz zabawic ze mozna... a z drugiej str chce wiedziec bo niewiem czy moge isc na solarium..

Gość Kinalusiaaaa
No ja robilam przedwczoraj test ciązowy wyszedl negatywny a zrobilam go temu ze jakos dziwnie sie czulam i brzuch mnie boli jak przed okresem chodz mam okres planowo dostac za 8 dni...no i wyszedl negatywnie...chociaz w sumie czekam do 20 jesli sie nie pojawy okres robie nastepny test ..

Gość Cmokus20
ja okres mam dostac 20-go ale brzuch mnie bolal zawsze w dziec kiedy dostalam okres... a teraz mnie boli aby z prawej str.. i jesli sie nie myle chodze czescej do toalety ( albo poprostu tak juz sobie wbilam do glowy) i plata figla...

Gość ola895
czesc dziewczyny mam take pytanko robilam 3testy kazdy wyszedl pozytywny dzis mialam usg ale nic niewykazalo wiec zrobili mi test z krwi i powiedziano mi ze niejestem w ciazy a raczej ze niesapewni czy spotkalyscie sie z czyms takim. gdy bylam w pierwszej ciazy testy z moczu wychodzily negatywne a ciaza byla jutro znowu mam test z krwi co o tym sadzicie?