Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facerrrrrt

czy kobiety podmywaja sie tylko wtedy gdy mają okres?

Polecane posty

Gość facerrrrrt

Gość kijowo owo
nie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

Gość ooo matko i corko
ja sie podmywam po kazdej wizycie w kibelku .. bez wgledu na to czy robie tylko siku czy cos jeszcze.

Gość mrururr
a co masz przykre doświadczenia? podziel się

Gość Hazel Lady
Kobiety się podmywaja co najmniej 2x dziennie bez względu na to czy maja okres czy nie.

Gość facerrrrrt
poprostu lubie zapach ryby i zalezy mi na tym by moja jak najzadziej sie podmywała

Gość mrururr
to wykradnij jej używane majtki albo powąchaj swojego ptasiora- efekt będzie ten sam

Gość ooo matko i corko
niby tak , ale tak juz jestem nauczona i przyzwyczajona , a flora bakteryjna chyba nadal w porzadku bo nigdy nie mialam zadnych problemow typu grzybica pochwy i tym podobne

Gość o zesz............
do ooo matko i corko ------ to znaczy, ze nigdy nie sikasz poza domem??? A w domu, co bidet posiadasz, czy za kazdym razem wlazisz do wanny lub pod prysznic???

Gość ooo matko i corko
w domu mam bidet , a poza domem staram sie nie zalatwiac. jesli juz musze , to wtedy podmywam sie chusteczkami do higieny intymnej :)

bez sensu z tym podmywaniem sie po kazdorazowej wizycie w toalecie :/ ja uzywam chisteczek do higieny intymnej lub takich dla dzidziusiow i przewaznie tylko po kupce :D :P a tak to prysznic raz i pol na dzien, moze dwa jak sie spoce :P nie ma co niszczyc flory bakteryjnej :D

Gość ooo matko i corko
dla ciebie to bez sensu , dla mnie nie - jak wczesniej napisalam jestem tak nauczona i przyzwyczajona..

rozumiem, tylko czeste podmywanie (za czeste) powoduje likwidacje naturalnej obrony organizmu - flory bakteryjnej, kazdy lekarz Ci to powie, wiec miej to na wzgledzie :) nie zycze zapalenie bakteryjnego lub grzybicy, po prostu dobrze radze :)

Gość gruszkakula
Również wydaje mi się, że podmywanie się po każdej wizycie w toalecie to przesada, ale skoro ci to służy... Ja normalnie myję się dwa razy dziennie, cała, a jak czasem rano nie chce mi się prysznica wziąć, to i tak podmywam się obowiązkowo. W czasie miesiączki częściej, ale też bez przesady, nie przy każdej zmianie podpaski. Mąż nie lubi zapachu krwi miesiączkowej, ale nigdy nie powiedział mi, że chyba za rzadko się myję, bo ode mnie śmierdzi. Więc najwyraźniej robię to wystarczająco często.

ja się myję 2 razy dziennie (w upały i do 5 razy dochodzi) i za każdym razem myję włosy, też dla wielu ludzi jest to dziwne ale ja lubię być czysta

Gość lubie kalafior
Szkoda mi takich jak Ty,,,

ale to, ze ja np. myje sie tylko 2 razy dziennie w upalne dni wcale nie znaczy, ze nie jestem czysta :p tylko moze tyle, ze mniej sie poce niz Ty :P

kobieta to stworzenie higieniczne,wiec moim zdaniem sie podmywa kij z flora bakteryjna...najwazniejsze aby byc czystym ja sie nie podmywam ale myje,ale wiecie facet to co innego

FRANKAZWARSZAWY jesli kąpiesz sie w zimniej/letnie wodzie to ok ale wiedz ze po cieplej kąpieli plasz lipidowy skóry odnawia się przez godzine czasu,przez ten czas skora jest bezbronna

Gość ooo matko i corko
wiem czym grozi przesadne dbanie o higiene , ale jak juz wczesniej napisalam , nigdy nie mialam z tym nawet najmniejszych problemow. Moje siostry ktore troszke dluzej zyja na swiecie niz ja robia tak samo i tez niogdy nie mialy zadnych deloegliwosci :)