Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła matka chrzestna

Co na chrzciny dla chłopca 4 miesięcznego

Polecane posty

Maty, bujaczki, leżaczki odpadają. Kasa też nie może być, macie jakiś pomysł co kupić? Wolałabym żeby to było coś bardziej przydatnego niż np srebrna łyżeczka czy coś w tym stylu

no właśnie też myślałam o tym ale np u mnie się nie przydało ( może ze 3 razy użyte:( ) Zabawki? Nie wiem jakie, to się szybko nudzi dzieciaczkom. Nie wiem patrze po swojej córce co mi się przydało najbardziej ale jakoś nie mogę nic wymyślić. I muszę uważać żeby to nie było coś typowego żeby chrzestny też tego nie dał:) A niestety nie mam możliwości żeby się dowiedzieć co chrzestny daje

Gość ja5785
ja proponuje takiego skozka z fisher price wpisz sobie skoczek w allegro i wyskocza fajna sprawa ja mam 4 miesiecznego synka i wlansie mu cos takiego kupuje

na nosidełko to on już za mały jest:) Myślałam właśnie że kupie fotelik samochodowy bo już nie długo wyrośnie z tego właśnie nosidełkowego ale już mają:( Kurde nooo.. nie wiem:(

Gość ratunku dla storczyka
Zapytaj ich lub daj pieniadze.

Gość lalolaa
my dostalismy chodzik

Gość kup wiec
"jeżdzik" za jakis czac sie przyda napewno jak dziecko bedzie zaczynalo uczyc sie chodzic

Gość lalolaa
jezdzik-chodzik jedno i to samo na naszym jest napisane od 6 m-ca ale w sumie sluszalam,ze od kad dziecko pewnie dziedzi juz mozna wkladac my jako rodzice osobiscie bylismy zadowoleni z prezentu dla malego

Gość wcale nie to samo
jezdzik to takie autko na ktore dziecko siada i odpycha sie samo natomiast chodzik-to dziecko wstawia sie do srodka i w sumie nie musie nic robic. jak nie rozrozniasz tych dwoch przedmiotow to wspolczuje....

dzięki dziewczyny:) Jak już pisałam kasa odpada bo żeby dać kasę to musiałabym na funty wymienić a żeby to była jakaś konkretna suma w funtach to musiałabym chyba całą wypłatę rozmienić, w Polsce byłoby łatwiej bo np 500zł to 500zł a dla nich 500f to moja wypłata;) Chyba kupie właśnie jeździka-pchacza:) Ja miałam chodzika i w sumie szybko dziecko wyrosło, znaczy się niby jest dobry jeszcze ale żal w tym dziecko trzymać, a taki pchacz, później jeździk przyda się na dłużej. Dzięki za rady