Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem nieobecna

jest w ciazy a On zneca sie nade mna fizycznie.

Polecane posty

Gość Jestem nieobecna

Dzisiaj np podduszal mnie poduszka,codziennie wyzywa mnie od kurew, chcę ,zeby sie jak najszybciej wyprowadzil ,ale on nic sobie z tego nie robi ,o slubie nie ma mowy ,postanowilam ,ze bede wychowywac dzieciatko samotnie.Mam tego dosc ,nie moge normalnie funkcjonowac ,on mnie niszczy,wszystko mnie boli ...musialam sie wygadac...

Gość brzydula_niekoniecznie_beti
wywal mu rzeczy na chodnik przez okno i zabierz klucze/zmień zamki. teraz to Ty (Wy) jesteś najważniejsza i myśl wyłącznie o sobie, a to bydlę trzymaj jak najdalej.

Gość Jestem nieobecna
proble w tym ,ze mieszkamy za granica z innymi ludzmi ,wiec zmiana zamkow odpada,zreszta nie chcę robic scen ,bo wiem ,ze innym lokatorom to by sie nie spodobalo

Gość brzydula_niekoniecznie_beti
a Tobie się spodoba, jak którejś nocy nie daj Boże poronisz, albo Cię zadusi a z Tobą Twoje dziecko? Kobieto! jesteś w ciąży i to jest najważniejsze, a nie humory współlokatorów, najlepiej niech Cię zadźga nożem, ale nie uskarżaj się na niego, bo Twoi współlokatorzy potrzebują świętego spokoju... :O

Gość gfhdsajkl
Ja podobna sytuacje zglosilam na policje i dostal sadowny zakaz zblizania sie do mnie.Byl moim mezem,zbyt dlugo ludzilam sie,ze cos sie zmieni.To bylo jednak poza krajem.Kobieto mysl o swoim dziecku,by urodzilo sie zdrowe...! Jestem juz po rozwodzie.Boze jaka to ulga.

Gość Jestem nieobecna
Poza tym ciagle mi powtarza,ze jest ze mna tylko dla dziecka i ze juz mnie nie kocha.przeszkadza mu np to ,ze dzwonie do niego

Gość gfhdsajkl
Ja mieszkalam w Niemczech.Wszyscy mi pomogli !!! Nie boj sie!!!

a sama nie mozesz sie od niegio wyprowadzic lub wrocic do kraju do rodziny?

Gość Jestem nieobecna
nie chcę wracać ,tutaj zamierzam urodzic.

Gość gfhdsajkl
Powiem Ci,ze bedzie tylko gorzej.Chcesz aby Twoje dziecko dorastalo w takiej atmosferze ???

Gość Jestem nieobecna
Oczywiscie ,ze nie

Gość frtatralatatapa
podejrzewam, ze mieszkasz w UK. Tutaj sa organizacje, ktore sie tym zajmuja a po drugie jesli tak zrobi jeszcze raz to zadzwon na 999 i wezwij policje. Powiedz, ze Cie dusi, zagraza zyciu Twojego nienarodzonego dziecka i Twojemu. Nie czekaj az sie wyprowadzi-wywal go albo zglos gdzies ze sie nad Toba zneca. Mysl teraz o tym zeby dobrze sie maluch rozwijal a nie przejmuj sie jakims psychopata i skonczonym chamem

Badz dzielna..wymien zamki, wezwij policje..nawet za granica jak pracujesz a jestes w ciazy jestes na prawie..nie daj sie kobieto , badz silna..🌻

Gość gfhdsajkl
Moj maz mnie potem bil a dziecko obok piszczalo.W koncu sie opamietalam.Za granica jest wiele organizacji i poradni co Ci pomoga i doradza.Idz na policje. Pozdrawiam.

Gość frtatralatatapa
jesli ten gosc juz teraz tak robi to nie zmieni sie raczej po urodzeniu dziecka o ile donosisz ta ciaze przy takich ekscesach jakie on odstawia. Zadzwon na policje albo idz tam, zadzwon do tej organizacji(jesli nie znasz jezyka to i tak beda musieli Ci pomoc organizujac tlumacza). Wyrwij sie stamtad kobieto. Lepiej byc samotna matka w takim przypadku-finansowo rowniez.

Gość gfhdsajkl
Ja wiem,ze to wstyd tak opowiadac obcym ludziom.Trzeba sie przelamac.Zrob to a usmiech dziecka Ci wszystko wynagrodzi. Dla takich facetow sa specjane terapie. Sad moze faceta zmusicdo niej !!!

Gość dzwon na policje
Niczego sie nie boj.