Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O.S.T.R_a

jest ktoś z łodzi kto poszedłby ze mną do silvera na pokaz koncertu MJ?

Polecane posty

Gość ja jestem z łodzi
i tez lubie ostrego jak wnioskuje po nicku:D ale za MJ nie przepadałam ale życze owocnych poszukiwań:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamorduję was... chodzi mi o Michaela Jacksona!! no na Ostergo też bym zaprosiła jakby był koncertos:D

no jeszcze nie wiem...nie dzwoniłam do kina, ale na stronce nie ma nic ze jakaś specjalna kasa na to potrzebna, a bilet w granicach 20 złoty taki zwykły zwykle bywa... nie wiem w sumie, z bratem pogadam jak z pracy wróci...może on coś wykombinuje..

20 złotych*:classic_cool: głupio tak samemu iść, bo to na 20 więc wieczór... wiem, że jest jeszcze czas...ale boje sie że biletów braknie, a mam ochotę iść:classic_cool:

Gość michel...24
Ja bym chętnie poszła zobaczyć koncert MJ ale niestety za daleko mieszkam od Ciebie :(

dziękuję kobieto... ale marnie to wygląda:( chyba przyjdzie mi na jakimś portalu randkowym poszukać:o albo chacie:o albo sama pójde... jak widać, opcji jest wiele:P

Kolorowe, no właśnie wiem...kiedyś postanowiłam poznać na własnej skórze z czym to się je....:o

no dobra, no ale poszłam do łaźni😤:P wszak kumpela napisała, że zaraz wracam:P:D