Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamatka55

zalamana/córka wybrala starego faceta

Polecane posty

Gość zalamanamatka55

Ja już nie wiem jak przemówić jej do rozsądku,moja córka od 5 lat utrzymuje znajomośc z dużo starszym mężczyzną a mianowicie który ma 52 lata a teraz chcą wziąć ślub.Ja nie wiem jak to jej wyperswadować.Z tym facetem nie czeka ją żadna przyszłość........................ Dziś kazałam jej wybierać ,że albo zerwie z nim całkowicie kontakt albo zerwie z nami kontakt. Slub z tyle starszym facetem to rodzaj prostytucji

Gość ja też mam starszego
Ja mam 24, on 52 :) I cieszę się że moja mama jest mądrzejsza :D

Gość nic nie poradzisz

a ile ma corka lat? z reszta mi sie wydaje, ze to nie prostytucja :P ale zdecydowanie nie widze w tym przyszlosci, ojcostwa glownie i bycia dziadkiem..... smutne, nie sprawisz, ze ona zmieni zdanie, jesli chcesz miec corke, daj jej robic, co chce, niech sie uczy na bledach, jej zycie.

Gość leci na jego kasę
czy może jest w co wątpię zakochana?

Gość głupi temat
a dlaczego prostytucji? To lepiej, żeby się z jakimś dziecinnym pyżykiem związała, co będzie cenił kolesiów i piwko wyżej niż ją? A dla takiego starszego faceta twoja córka będzie jak księżniczka.

Gość dsfsdfsdf
poleciala na kase jak staruch umrze to bedzie bogata i znajdzie lepszego

Gość głupi temat
Niech się wiąże z kim chce, byle była szczęśliwa. To jej życie.

Gość kleo99
Jesli chcesz, aby corka przejrzala na oczy, to musisz jej dac spokoj. Dopoki bedziesz ja przekonywala, ze to nie facet dla niej, to ona bedzie nim zaslepiona coraz bardziej, kazdy zna watek: my przeciwko calemu swiatu.

Gość zalamanamatka55
corka ma 22 lata,spotykala sie znim jak miala 17 lat cały czas podkreśla swoją miłośc do niego ale mi sie wydaje ze jest troche jak prostytutka,bo on jej ciągle kupuje bardzo drogie prezenty. Dla mnie to proste,ona znim sypia a on jej daje prezenty-wstyd mi za taką corke dałam ultimatum i bez niczego odpowiedziała ze woli jego. Chyba popelnilam jakies bledy wychowawcze...........

Gość karoolek..............
ale ale , kto sie burzy moralnie , jakies kmioty tak jak tu w tym przypadku ... ma miec mlodszego ma ją lac byc nierobem , traktowac ja z góry wychodzic na piwo , na dziwki , mecze ma o nią nie dbac ale to wszystko jest do wytrzymania wazne ze dzieci beda i ojciec bedzie a ze kretyn cóz z tego !! takie są normy - tak jest dobrze - dla kogo >

Gość kobieto opanuj się
ja też nie popieram takich związków ale stracisz córkę jeśli będziesz stawiała jej takie warunki. Zastanów się czy warto.....??? córka pójdzie za miłością do faceta nie do Ciebie bo z Tobą żyć nie będzie. Jesteś jej matką i nawet jeśli nie popierasz jej decyzji nie pozostaje Ci nic innego jak ją zaakceptować być przy niej jako matka i wspierać ją. Rozumiem że jest Ci ciężko i trudno Ci się z tym pogodzić ale śmiem twierdzić że jeśli tego nie zrobisz stracisz ja.... przecież ją kochasz myślisz że warto?????? Jeśli jest dorosła to pozwól jej za siebie decydować. Też jestem matką i martwię się o swoją córkę ale dzieci powinny uczyć się na swoich błędach

Gość Baba Jaga338
Ja też mam starszego i mam gdzieś oburzenie moralne:)

Gość karoolek..............
przejrzała ? na czyhe oczy matki twoje czy jeszcze kogos ? dajcie ludziom decydowac o sobie i wedlug siebie

Gość głupi temat
Jakbym miała taka matkę, to też bym wolała jego. I fajnie, że jej prezenty daje. I w dodatku chce się z nią ożenić. Pewnie lepiej żeby jakiemuś smarkatemu gołodupcowi dawała za darmo i jeszcze znosiła upokorzenia z jego strony. Poczytaj kilka wątków na tym forum, to co dziewczyny opisują przyprawia o dreszcze. Córka jest dorosła, nic ci do tego

Gość zalamanamatka55
Powiedziałam jej również,że jesli teraz zerwie kontakt z nami rodzicami,to nie ma prawa już nigdy się do nas odezwać i nigdy wrócić do domu.Powiedziałam jej to zeby pamietala ze jak jej nie wyjdzie z tym facetem,to my jej niepomożemy i bedzie zdana tylko na siebie. Doradziłam rownież by nierobiła sobie dzieci bo ja benkartów nie zamierzam wychowywać.Mówie to po to by było niedomowień

Gość kleo99
karoolek, zadna dojrzala emocjonalnie kobieta nie zwiaze sie z facetem 20 lat starszym, chyba jest wyrachowana i chodzi jedynie o dostatnie zycie. Takie zwiazki zazwyczaj zawieraja kobiety, ktore nie mialy zdrowych, dobrych relacji z ojcem lub po prostu desperacko pragna, aby ktos otoczyl je opieka i wydaje im sie, ze taki starszy mezczyzna jest to w stanie zrobic.

Gość głupi temat
karoolek Facet nie dla niej? Córce zdaje się odpowiadać. A tobie matko, radzę zostawić ją w spokoju. Ja byłam w takiej sytuacji jak twoja córka. Przez moją matkę związek się rozpadł, a przynajmniej ja ją o to winię i nigdy jej tego nie wybaczę, nigdy! Jesteśmy w dobrych stosunkach, ale już zawsze będę miała o to do niej żal. Ona prosi o wybaczenie, a ja nie chcę i nie potrafię jej wybaczyć. I sobie też, bo byłam na tyle głupia, że jej posłuchałam.

Gość kobieto opanuj się
jesteś popieprzona!!!!!!!!!! gdybym usłyszała coś takiego od swojej mamy to na pewno już by mnie nie zobaczyła............stracisz ją!!!!! już ja straciłaś!!!!!!!! głupia babo

Gość zalamanamatka55
jak chce zyc na wlasny rachunek prosze bardzo,ale zebym ja pozniej nie ponosiła konsekwencji jej niby milosci

Lilly Sophie - oburzenie moralne ingorujemy bo mamy je w nosie :D

Gość yhryhrhrtyh
"Ja mam 24, on 52 I cieszę się że moja mama jest mądrzejsza" Mądrzejsza?? Co najwyżej mądrością życiową która karze mieć córkę w dupie bo ta i tak zrobi co chce.

Gość głupi temat
kleo99 Dziękujemy doktorze Freud :) A może po prostu są dojrzalsze psychicznie i emocjonalnie i uważają, że 20-paroletni "mężczyźni" są dla nich zbyt dziecinni? Powiedzmy sobie szczerze, przeciez to jeszcze dzieci!

Gość mój jest starszy o 18 lat
kocham go i pobieramy sie za 6 miesiecy:) a matki i tak bym nigdy w zyciu nie posluchala,z reszta jak kazda corka.zawsze wybierze faceta chocbys na rzesach stawala.na szczescie moja sie z tym pogodzila i sa w bardzo dobrych ukladach teraz:) dodam - ja mam 26,on 44 lata.

Niech robi co chce, jej życie, jak jej się nie uda, to ONA się sparzy, a tak, jeśli z niego przez Ciebie zrezygnuje, zawsze Cie będzie wypominać. Lepiej zamiast stracić córkę pozwolić jej samej zmądrzeć. Życie pokaże. No a poza tym, długie to małżeństwo nie będzie, zdąży się odkochać albo znależć nową drogę.

Nawiasem mówiąc, nie lecę na kasę swojego faceta bo sama biedna z domu nie jestem, a ojca mam wspaniałego :)

Gość kleo99
No tak, najlepiej ironizowac jak sie nie ma nic sensownego do powiedzenia:) Moze w twoim swiecie istnieja tylko niedojrzali 20latkowie i panowie po 50stce, ale w moim istnieje cala gama mezyczyzn w roznym wieku, o roznej dojrzalosci i nie trzeba wybierac pomiedzy dziecinnym 20latkiem a 50latkiem przezywajacym kryzys wieku sredniego:D

Gość zalamanamatka55
Dlaczego nie bedzie to dlugie malżeństwo?