Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka ciekawska wszystkiego

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Powiedzcie jak dużego penisa byście chciały mieć w sobie i jakie duże wam się podobają i jaki was najbardziej do tej pory zadowolił . Mnie podobają się takie średnie ok 13 15 cm i taki mnie doprowadza do argazmu Kiedyś kochałam się z takim dość dużym nie mierzyłam go ale z takim to seks był do niczego bo bardzo bolało i zero przyjemności . A jakie są wasze doświadczenia w tej sprawie.

Gość takie same jak TWOJE

Gość widac że jesteś
facetem i pod kobiete się podszywasz,i małego penisa w dodatku masz

Do widac że jesteś Właśnie że nie jestem facetem Tylko jestem ciekawa jakie jest zdanie innych kobiet

Gość ONAONAONAONA
prawda jest taka ze powiedzenie ,, nie dlugosc przyrodzenia tylko technika pierrrdddolennia,, to nie jest prawda, kazdy facet musi miec okolo 18 cm, by bylo kobiecie dobrze inaczej jak jest to my kobiety mowimy facetom ze ma super bo co mamy go dolowac, powiekszyc sie nie da ptaszka ,a co ma nas zostawic jak mu powiemy ze brakuje mu 5 cm, udajemy ze jest dobrze, bo nie mamy wyjscia, tak jak faceci nie powiedza nam ze mamy za duza srednice ciippy... faceci to samcy, tylko szkoda ze ci niektorzy maja za malego ptaszka, kurduple male i krotkie , noo nawet srednice maja za mala by nam dobrze zrobic, do pieca z takimi malymi fiutami !!!!! RAZ SE RUCHNA ALE DOBRZE BY BYLO NA " DNI CO PAMIETAC;-)