Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProVitamina

Czy ktoś się zna na psach?

Polecane posty

Ale nie chodzi mi o rasy. Moj pies najprawdopodbniej zwiał żeby skonać ze starości. Nie ma go już 4 dzien. czy są jakieś szanse? Ogłoszenia i codzienne szukanie nie pomagają :( Dół! To była 15 letnia suka :(

Gość mjgh765
jesli miala 15 lat to watpie zeby ucielkala z domu....czesto to robila?? moze sie jej cos stalo:(

Troche zbzikowala na starość. Mylilo sie jej wszystko i byla głucha jak pień :( Słyszalam ze suki tak robią jak czują że zdechną. uciekają, szukają sobie gdzies miejsca , kopią jakieś legowisko i konają :( Strasznie przykre. Placze od kilku dni :(

Gość upupupupupupuu

:( moja tez ma 15 lat.. i tez jej cos ostatnio odwalalo, ciagle piszczala , nie mogla sobie znalesc miejsca.. ale przeszlo jej naszczescie. wez znajomych i idzcie jej szukac..

Gość młoda anglistyczka
moja mama też tak mówiła o mnie gdy zwiałam... 15 letnia suka ...chlip żal tamtych czasów :(

Gość psy tak jak ludzie
maja demencje starczą. Nie znaczy, ze szuka miejsca na smierc, po prostu pogubila sie we wszytkim , bidulka.

Gość vdswe
Prawdopodobnie odeszła, by zdechnąć....tak zrobiła suczka moich znajomych...

Ja niestety juz stracilam nadzieje. Zwiala we wtorek :( Chyba trzeba się pogodzić. To strasznie przygnębiające stracić przyjaciela po 15 latach :( Była wspaniałym pieskiem. Już nawet nie ubolewam nad tym że odeszla z tego świata tylko że zrobila to w taki sposob :( Ale widocznie taka juz psia natura :( idę popłakać ;(