Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AstonkaMartinez

Proszę o szczerą ocenę

Polecane posty

tak jak ja przed chwilą ... a spac ci się nie chce \"cocaine child\" pora już późna , a forum faktycznie ok, może też się do niego przekonam :-)

tak jak ja przed chwilą ... a spac ci się nie chce "cocaine child" pora już późna , a forum faktycznie ok, może też się do niego przekonam :-)

Wiesz, o to samo mógłbym spytać Ciebie ;) Ja to już jestem takie zwierzę nocne, ot taki mój odchył ;) a to ciche, puste nocne miasto to już w ogóle.. jego atmosfera bardzo mocno gra na jednej ze strun w mojej duszy ;)

"struny w mojej duszy" ... :-) NIEZŁE ! i to zaraz po robieniu loda, łykaniu spermy, lizaniu odbytu, że o innych szczegółach ludzkiej, i nie tylko, anatomii nie wspomnę ... wszak nawiązano też gdzieś wcześniej do krowich placków ... znów się śmieję :-) a ze mnie nie jest nocny marek dziś tak jakoś się przeciągnęło, nie mogłam zasnąc

hahah wiesz, raczej nie jestem romantykiem, ale chciałbym Cię zobaczyć na randce z takim prawdziwym, stuprocentowym ;) już widzę te smutne oczy jego, kiedy raz za razem podcinasz mu skrzydła na których on do nieba polecieć by chciał ;) swoją drogą to masz fajne poczucie humoru ;)

i lubię ludzi z poczuciem humoru, bez obawy romantyków też, tak zaraz nie podcinam nikomu skrzydeł, no chyba że ktoś da mi powód ... a tak w ogóle to fajna babka za mnie jest ... mam przynajmniej taką nadzieje :-) widzę też że aktywnie udzielasz się na tym forum - otwieram kolejny obiecujący wątek tj. seks kurdupla z wysoką laską i ... znowu ty, chyba faktycznie kochasz to forum

wiesz, ja też trafiłem tu przypadkiem i niedawno, bo zaledwie kilka dni temu, ale tak jak zauważyłaś - kocham to forum i była to miłość od pierwszego wejrzenia ;) prawdziwa kopalnia dobrego humoru, a i normalnych i fajnych ludzi sporo. idę spać już, zaczyna się widno robić. do zobaczenia w tym i innych wątkach ;)

do zobaczenia ! dziękuję za eleganckie pożegnanie , też się zbieram