Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

komu powrócił trądzik po odstawieniu hormonów?

Polecane posty

Gość ol
aż tak źle u mnie nie jest, to raczej pojedyncze syfy, ale też na dekolcie i plecach, koszmar. Masz jakiś sposób na to? Tabletki miały być wybawieniem, a teraz, kiedy myślę o dzieciach i tabletki poszły precz - cera - fatalna... :(

Gość ja miałam gorzej
miałam gorszy niż na fotce, zdiagnozowano nadmiar testosteronu, cztery razy powyżej normy, brałam Diane 35 przez 5 lat, po odstawieniu zero tradziku, po usunięciu blizn piękna cera !!!! hormony pomagają na trądzik pod warunkiem, że bezposrednią przyczyną trądziku są zaburzenia hormonalne, jak jest i inna przyczyna np. gronkowiec, rogowacenie przymieszkowe, łojotok, bakterie acne, to hormony niewiele pomogą , a po odstawieniu może być gorzej. Leczyć się trzeba z głową !!!

ja zanim zaczelam brac Yasmin i minulet (3 lata w sumie) nie mialam żadnych problemow z krostkami czy przetluszczaniem cery. Po odstawieniu mialam takie cyrki że hej! Prawie 2 lata trwało zanim mój organizm wrócil do normy i moja cera przestala wariować. Choć do dziś (3,5 roku po odstawieniu) mam zdecydowanie bardziej przetluszczająca się cere. Na szczescie krostki pojawiają sie rzadko. Ja juz nigdy do tego nie wroce. Fuj!