Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure muwer

Między mną a mężem doszło do bójki

Polecane posty

Gość pure muwer

Trzy dni temu,rano mieliśmy piekielną awanture. I ja i on mieliśmy wtedy dzień wolny. Doszło między nami do awantury, padły przykre słowa, wypomnieliśmy sobie przeszłosc, ja mu powiedziałam o przeszłości jego rodziców on moich, uderzyłam go w twarz, on dalej mówił nie wytrzymałam i dostał ode mnie kopa prawie że w jaja, ale się chwilke odsunął, więc przystawiłam mu nóż do gardła który leżał na stole, on wstał, uderzył mnie w twarz po czym mocno odepchnął i na dodatek wyrzucił mnie z domu. Musze teraz mieszkac u rodziców, mój ojciec był u niego i też dostał dwa razy z pięści.

Gość o co wam poszło
????

Gość fakt Nil ja swoich piosenek wk
? a provo z 1 /10

Gość dsaersada
znając życie to pewnie on sprowokował kłótnie?

Gość pure muwer
Zdenerwował mnie swoim głupim mówieniem o pracy, tylko tym żyje całymi dniami. Więc się wkurzyłam i troche padło nie miłych słów na jego temat .

Gość J_Looooooo
prowo :o

Gość pure muwer
może byście coś poradzili?

Gość normalnaaaaaaa
pure muwer -> i dobrze ze w ryja dostałaś jeszcze powinnas glana na gebe dostac, a ojciec powinien zaliczyc w ryja podwojnie ze sie wpierdziela w nie swoje sprawy, a Ty jeszcze od ojca powinnas dostac, na kolana i do meza

Gość normalnyyyy
jakbys mi tak odwalila to byc tak w kly dostala ze ani jeden by nie został, pojebabna babo, na kolana tak jak ktos tu napisal moze Cie nie kopnie

Gość trafiłaś na chama bo który
normalny mężczyzna podniesie ręke na kobieta!! Żaden! i nie ma znaczenia co ona by nie zrobiła to nikomu nawet kobiecie nie wolno spoliczkowac kobiety! a co dopiero mężczyźnie!

Gość facet_ z_zasadami
Na jego miejscu też bym Ci wyjebał żebyś gwiazdy zobaczyła trzeba byc psycholem by komuś przyłożyć nóż do gardła.. Nic dziwnego że wykurwił takiej szmacie

Gość facet_ z_zasadami
Tatusiowi powinno się mocniej dostać za to że wtrąca się w nie swoje sprawy i za to że taką córeczke sobie wychował.

Gość jeny kobietooo
kolejny topik po którym zaczynam mieć wrażenie, że prawo do aborcji jest potrzebne :o

Gość Kolator
jedno warte drugiego

Gość rajtar mam pytanie
>trafiłaś na chama bo który normalny mężczyzna podniesie ręke na kobieta!! Kazdy normalny czlowiek w stanie zagrożenia życia. a takim jest przestawianie komuś noża do gardła. Ty się walnij w leb - baba go leje po twarzy, kopie w krocze a on ma może grzecznie prosić żeby przestała albo lepiej tak się ustawić żeby jej bylo wygodniej trafiać? Nikt nie powinien podnosić reki na nikogo. Kobieta tez nie jest zwolniona z tego zakazu.

Gość dgfdfgsd
Ja to swojom babe krutko trzymam. Wystresowalem ja juz za mlodu ja zesmy sluba brali :) Z babami trza ostra! ;)

Gość Kolator
baby to chooje