Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Timi1292

będę smażyć się w piekle

Polecane posty

4 lata temu ja zajety od 2 lat kobieta, podczas jednej z moich imprez pojawia sie ona , zadbana , piekna , inteligentna , rozmowna jej zalezy na mnie , powiedziałem praktycznie o niej mej dziewczynie, zapewniałem ze to kolezanka, nowa kolezanka zaczeła okazywac jak bardzo jej zalezy na mnie , dostawałem wszystko to czego brakowało mi ze strony dziewczyny zdradziłem - pocałowałem powiedziałem mojej dziewczynie , błagała, prosiła, obiecywała ze sie zmieni, nie ruszało mnie to nowa kolezanka rzuciła mnie po 3 mies wrociłem do tamtej, przyjeła mnie , nastepne 2 lata starałem sie moje bledy naprawic minely 2 lata , oznajmiła mi ze mnie zdradza od jakiegos czasu , odszedłem , chciała zeby był jej przyjacielem , odmowiłem 2 lata zbierałem sie , poznałem ją , uwierzyłem w ludzi na nowo, lecz znowu brak mi wielu rzeczy wiec..... wczoraj napisałem do \"nowej\" starej kolezanki - ucieszyła sie znowu pakuje sie w to samo, ale czuje sie sfrustrowany tymi kobietami bowiem zadna nie ptrafi sprawic ze

Gość ja moge napisac jak nie calowa
jaki pajac, hahahahahaha przeczytałam to i padłam ze śmiechu, a mówią że to kobiety są zakręcone i nie wiedzą, czego chcą, ale ten kolo bije nas na głowę

Gość no i tu jest problem
Ponieważ postrzegasz miłość z kobietą jako narzędzie do uszczęśliwiania Ciebie. Mniej więcej w taki sam sposób patrzy się na butelkę z alkoholem. Każda miłość jest zajebista dopóki sprawia że my czujemy się zajebiście. Jesli tylko przestajemy się tak czuć to mówimy drugiej osobie do widzenia, że widocznei to nie było to. Problem w tym każdy taki haj prędzej czy póżniej kiedyś mija. To jest problem który ma wielu, wielu ludzi. A podobno w miłości to nie o to chodzi, żeby ktoś wywoływał w nas wieczny haj, zreszta nawet na logikę jest to niemożliwe bo nasz umysł ma naturalną zdolność do przwyczajania się i do drugiego człowieka.

nie chce uszczesliwiac tylko siebie , ale tez staram sie aby druga osoba była takze szczesliwa ile razy na forum piszecie : odejdz od niego , to nie ten , skoro nie jestes szczesliwa szukaj innego kazdy ma prawo do czucia sie szczesliwym i potrzebnym komus, to naturalne

Gość co to zadna jeszcze nie wstala
nie masz miejsca na ziemi. bywa, znam to uczucie. dlatego postanowilam byc sama, bo nie umiem uszczesliwic nikogo a tym bardziej siebie, wiec...bywaj sobie i ty ;)