Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ayuda por favor

Problem z chłopakiem Hiszpanem....

Polecane posty

Gość ayuda por favor

W Hiszpanii obyczaje są nieco inne niż u nas i seks bez zobowiązań jest na porządku dziennym, w ogóle zwyczaje bardzo rozluźnione (to tak dla wyjaśnienia). Poznałam chłopaka (kolegę kolegi), i tak jakoś zaczęliśmy ze sobą kręcić. Chłopak bardzo nieśmiały (do czasu jak się napije :/). Nic więcej między nami nie było, oprócz pocałunków, no ale pewnego wieczoru upił się i całował się z moją koleżanką w dyskotece :/ i chociaż potem tłumaczył mi że to nic takiego/ nic nie znaczy, to jakoś nie mogę tego przetrawić... skreśliłam chłopaka, ale sama nie wiem... jak myślicie?

Gość ayuda por favor
dzięki za przypomnienie mi, dlaczego już nie mieszkam w polsce

Oni tacy są.Wprawdzie spotykałam sie z Hiszpanem tylko pare razy,ale to mi wystarczyło stwierdzić ,że Oni podchodza bardzo lużno do kobiet i seksu. Licz sie z tym ze do póki nie bedzie oficjalnie z Tobą ,pocałunki z innymi lasiami mogą Mu się zdarzyć NIE RAZ:D:)

Gość ayuda por favor
coś w tym jest

Spotykałam się z Egipcjaninem, Włochem i muszę Ci powiedzieć, że takie zachowanie mają we krwi. Początkowo kobiety są zachwycone (czułe słówka, traktują je jak księżniczki), ale później wychodzi ich prawdziwa natura. Są przystojni- to fakt, potrafią rozkochać w sobie kobiete- to fakt...jednak w końciwym rozrachunku zdecydowanie wolę Polaków:)

Gość Christus Rex
To niepoważny człowiek, nie bedzie Cię szanował. A nie chcesz się chyba czućjak śmieć? Hiszpania niegdyś tak katolicka przeżarta jest zgnilizną moralną i upadkiem.