Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassssieek

Roczek jaki prezent dla chlopca chrzesniaka

Polecane posty

Gość kassssieek

hej wiem zze juz byl taki temat nieraz, ale ostatnie posty jakies dwa lata temu a wiadomo wszystko idzie do przodu sa nowe pomysly etc.. moj chrzesniak ma za kilka dni pierwsze urodziny, no i nie mam pojecia co moglabym mu dac na prezent, moze podpowiecie co wy kupilyscie chrzesniakom lub co dostaly wasze skarby? zaznaczam ze ma juz rowerek jakiegos spiewajacego konika na biegunach krzeselko do jedzenia hustawke... hmm prosze podpowiedzcie coss

Gość prezentttt
przejdź się moze do sklepu zabawkowego i coś Ci do głowy wpadnie. Albo panie w sklepie coś mądrego doradzą. Moje chrzesniaki roczki już dawno pokończyły i nawet nie pamiętam, co im dałam w prezencie.

Gość Dosia30
Mój chrzesniak tez niedługo konczy roczek i myślałam o kupieniu jeździka do odpychania sie nózkami .

Gość kasia . . .
Ja bardzo bym się cieszyła gdyby moj synek dostał dużą książkę z dużą ilością bajek w sztywnej oładce , Duży worek plastikowych , duzych klocków , jakieś grające zabawki , rowerek . Piszę jako mama chłopca , który też będzie obchodził roczek , ale jeszcze ma sporo czasu . Dobry prezent nie oznacza , że musi być drogi . Polecam powyższe rzeczy . Pozdrowienia

Gość a ja popieram w zupełności
kasie . . . fajne prezenty , napewno dziecko będzie miało dużo frajdy

hej mąż był chrzestnym i kupiliśmy małemu traktor z przyczebką, oczywićcie nie był jakoś bardzo drogi, za niedługo znowu roczek nastepnego chrześniaka męża i kupić chcemy to samo żeby nie robić róznicy ja swojej chrzesnicy kupiłam wózek i lalke gadająćą, ale to dla dziewczynki

Gość samochód
hehehehehehe

Gość nauka to podstawa
Moja najbardziej ucieszyła się z książek z bajkami, takie z twadrymi okładkami i kartkami. "Czyta" je do dziś:) a ma półtora roku:)

ja proponuję : -jeżdżik -duży samochodzik np jakaś wywrotka dziecko na pewno będzie sie tym bawiło

ja proponuję : -jeżdżik -duży samochodzik np jakaś wywrotka dziecko na pewno będzie sie tym bawiło

przepraszam za dubel cos mam z netem :) pozdrawiam

Gość kassssiiieeek
i tu zaczynaja sie schody... rowerek jezdzik- ma, woorek z klockami-ma, grające zabawki to oczywiscie tez... wlasnie dobry pomysl z taka duza ksiazka.. ale dzis mu kupilam takie male kolorowe z obrazkami ii nawet siedzial chwile grzecznie!!:D

Gość zebranooo
Mój chrzesniak miał roczek 2 miesiące temu wiec stosunkowo nie dawno. Kupiłam mu basen dla dzieci z zabawkami i takiego miśka, w którym dziecko moze spac, ala śpiworek, do tego nie mogłam sie oprzec i kupiłam konia na biegunach. I wiem, ze mały lubi te zabawki, a to jest dla mnie najważniejsze. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=682713416 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=679913871 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=674442838

Gość kasssieeekk
no ten misiek spioszek super ale drogi :( jeszcze nie pracuje by moc pozwolic sobie na takie prezenty, zastanawialam sie tez nad tym basenikiem suchym, jak na razie jedyne co moglabym wybrac z tego wszystkiego, ale znowu tak mysle ze on nie ebdzie chcial siedziec w jednym miejscu zeby sie bawic w srodku... to taki ruchliwy mały bombelek :D

hehhe na pewno bedzie Cie stac na domek-namiot najlepiej z rura itp bajerami maluchy uwielbiaja takie rzeczy, oczywiscie musisz rozwazyc czy rodzice beda mieli miejsce ale to polecam :) a koszt ok 50zl

Gość zdecydowanie stolik
zdecydowanie stolik, na fotelu nie wiadomo, czy będzie chciał siedzieć, a stolikiem na pewni się zainteresuje, Mam syna rok i 4 m-ce więc ci powiem co u na sjest na topie - wszelkie grające zabawki. Fisher price ma porządne rzeczy, syn rzuca zabawkami, wlazi na nie, uderza, wszelkie formy aktywności dosłownie i jeszcze żadnej nie zniszczył. Dla chłopca polecam muzyczny warsztat fisher price, liczy, śpiewa, świeci, no i można uderzac młotkiem, lub książeczkę muzyc zną tej samej firmy.

Gość roma098
Dzieci w tym wieku nie bardzo jeszcze rozumieją znaczenia prezentu. Pomyśl o czymś co go rozbawi. Może to zapewnić poczta balonowa http://balomania.eu/kategoria-produktu/poczta-balonowa Duże wrażenie na nim zrobi kiedy rozpakuje prezent wypełniony helem, który poszybuje do góry.

Gość natalinkaaa88
Ja mojemu chrześniakowi kupiłam taką przytulankę http://www.fabrykawafelkow.pl/przytulanki-maskotki/8855-kroliczek-22-cm-w-pudelku-jellycat--670983079647.html i od tamtej pory nie rozstaje się z nią na krok. W dodatku od razu jest ładnie zapakowana w takie ozdobne pudełko, tak więc nie musisz szukać dodatkowej torebki lub papieru ozdobnego.

Gość gość
ale wysyp żałosnych reklam! ja mogę poradzić tylko jedno- zapytać rodziców co im się może przydać. tak robiłam przy moich chrześniakach i mnie też pytano.