Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska Orchidea

JAKIEŚ DOMOWE SPOSOBY NA ZATOKI- podawajcie

Polecane posty

Gość Niebieska Orchidea

Znacie jakieś skuteczne metody na zatoki? Stosowałam już Ibuprom zatoki, ale to likwiduje ból tylko na jakiś czas. Teraz stosuję rozgrzany woreczek z solą. Co jeszcze może pomóc( nie chcę iść do lekarza bo mi przepisze antybiotyki i po czasie znowu będzie to samo).

Gość Niebieska Orchidea
Nikt nie zna?

Gość poszukaj info
na temat ssania oleju słonecznikowego. Metoda długotrwała,ale skutecznie oczyszcza zatoki

Gość poszukaj info
kup sobie sinupret. Dosyc drogi,ale bardzo dobry przy zatokach i stosuj metode ssania oleju słonecznikowego

Gość a propo
ja sobie kupilam bioparoks drogi ale pomoglo tylko raz mnie bolaly chyba 15 lat temu

Bioparox jest również antybiotykiem!!!! Tyle że miejscowym. Potwierdzam że jest dobry lecz stosowałabym go gdy już faktycznie staje się to ostatecznością. Lepiej unikać antybiotyków. Mnie pomagały trochę inhalacje ziołowe - męczące bo paruje ci na twarz ale wówczas mówię sobie że to dobre też na cerę! :-)

Gość maga123
Na zatoki najlepsze jest słońce.Laryngolog polecił mi wyjazd do ciepłych krajów na urlop i nagrzewanie głowy.od czasu wyjazdu mam święty spokój-to już6 lat,a chorowałam przez 5 lat ,wzięłam tonę antybiotyków i nic nie pomagało.Polecam tę metodę