Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musztarda po obiedzie2

po co uzwa sie wkladek higienicznych?

Polecane posty

I UZYWAcie to kobiety???

Gość do przenoszenia gorących
garów z zupą

bo ja wczoraj uzylam 1 raz w zyciu.... w sumie fajne np do bialej bielizny ale tak co dzien to nosicie?

Gość ile masz lat może mamy spytaj
tak, co dzień nosimy, w celach higienicznych, żeby nam po nogach nie ciekło majtki też co dzień zmieniamy jeszcze jakieś pytania?

Gość ja noszę w czasie
miesiączki w nocy - bo wtedy nie cieknie, ale jak się wstaje, to mogą być plamienia.

Gość w nocy też cieknie
jeszcze się zdziwisz :-D

13:11 [zgłoś do usunięcia] ile masz lat może mamy spytaj tak, co dzień nosimy, w celach higienicznych, żeby nam po nogach nie ciekło majtki też co dzień zmieniamy jeszcze jakieś pytania? nie wiem jak tobie ale mi nic po nogach nie cieknie:o moze zamiast w wkladki zainwestuj w mydło?

Gość ja noszę w czasie
u mnie przez całe życie nie ciekło jak leżę- wg mnie to fizycznie niemożliwe - bo jak się leży,to jak?????? Jak raz w aptece poprosiłam o podpaski na noc - to dała mi takie kobyły, że nie wiedziałam co z tym zrobić, a chodziło mi właśnie o wkładki hig. tylko wtedy nie wiedziałam, jak to się nazywa.....

Gość gruszkakula
Oczywiście, że podczas leżenia również może wypływać krew. Nieco mniej niż jak się stoi, chodzi, ale w pierwszych dniach wkładka na noc to za mało dla mnie.

nic mi nie cieknie :O ja pytam o wkladki, nie podpaski. mam 22 lata , no i co? widocznie sie myje i moja cipa nie zostawia takich sladow jak wasze:O

Gość gruszkakula
Zdrowa cipka i utrzymywana w higienie może również zostawiać ślady na bieliźnie. Niektóre kobiety wytwarzają więcej śluzu, inne mniej, nie zależy to od higieny.

czyli stosujecie te wkladki co zine, do kazdej bielizny, czy tylko w dniach mokrych..?

Gość dojrzejesz zobaczysz
"ja pytam o wkladki, nie podpaski. mam 22 lata , no i co?" jak już będziesz w pełni dojrzałą kobietą to się przekonasz, że płodną kobietę śluz potrafi wręcz zalewać

Gość ile masz lat może mamy spytaj
pain au chocolat, no, odezwała się nastolatka ... to, że tobie nie cieknie, nie znaczy, że inne też są takie suche w środku jak ty :-O

Gość stosujemy codziennie
Ale czy tobie ktoś broni stosować jak ci się podoba? Raz na rok albo co 3 godziny? :-O

Gość grenadinne
jesli wam nie cieknie, to prponuje wizyte u ginekologa. problemy z plodnoscia sa niestety powszechne, a wilgoc w majtkach przez pare dni w miesiacu to objaw wskazany. nie uzywam wkladek, kiedy mam "dni suche" w trakcie cyklu. w czasie plodnych sa niezbedne, zeby nie miec mokrej plamy na majtkach i nie daj boze jasniejszych spodniach.