Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantykk

Smak zdrady

Polecane posty

Gość Romantykk

Co czuliscie gdy po raz pierwszy zdradziliście?

Gość belllabelka
ja satysfakcję ,że się odważyłam ,uśmiechałam się do siebie cały dzień jak głupia

wyrzuty sumienia ale to tylko tak przez 3 godzinki potem juz nic. a teraz jestem wierna jak taki piesek i dobrze mi z tym

Gość słodki smak
sama radość:) chyba jestem bez uczuć, bo zdradziłam 8x i 0 wyrzutow sumienia

Gość a co za róznica
zdrada to tlyko seks - czuje orgazm ;)

Gość Tajlandka z Taj
Szkoda ,ze malo ludzi sie na tachich forach wypowiada,a to i tak duzo dzisiaj.Jest jedno forum o zdradach i to platne,niewiem dlaczego ludzie wola placic zeby pogadac o zdradzie ,niz wlasnie wypowiadac sie za free.Bardzo mnie interesuje temat zdrady,ale nigdy nie moge sie czegos wiecej dowiedziec,bo zaraz ktos zwyzwie od szmat:-( Jestem w martwym zwiazku,nie moge sie rozejsc z powodu dziecka ,i i sytuacji finansowej,a jednak tez mam uczucia,chce czuc sie kochana.Chce rowniez uprawiac seks,ale boje sie lekko tej zdrady,bo nic w sumie o niej niewwiem.Moze ktos wiecej sie wypowie na ten temat?? Jak doszlo uwas do zdrady,?krok po kroku.Jak ukrywacie zdrady?

Gość słodki smak
mówię m, ze jade z koleżanką do innego miasta na zakupy i mam wolne na kilka h, biorę kochanka, jedziemy go hotelu za miasto i jest jazda:)

Gość asiahahah
to świństwo ale własnie za 2 godziny idę to uczynić... :) jutro bede płakac ... :P

Gość słodki smak
Jestem zdzira, dawanie dupy bez skrupułów to u mnie na porządku dziennym. Ale zdaję sobie sprawę że szmaty źle kończą....

Gość asiahahah
My dziewczyny mamy pusto w głowie.A raczej gówno zamiast mózgu.Dlatego popełniamy błędy a później sapiemy jacy to faceci są źli.

Gość słodki smak
Kurewskie nasienie! Inaczej o nas nie można powiedzieć...

Gość Tajlandka z Taj
Dziwi mnie dlaczego kobietki które się walą na lewo zostają zwyzywane od szmat. :( Przecież to jest całkiem w porządku. Ja zdradziłąm! Moim kochankiem był Szarik,owczarek niemiecki .Było mi z nim dobrze, lizał mi cipę a później walił ile wlezie. Cóż taka już jestem .

Gość belllabelka
Ja kiedy zdradziłam uśmiechałam się do siebie cały dzień jak głupia bo przecież mądra nie jestem. Śmiech na mojej mordzie zniknął kiedy dowiedziałam się że mam kiłe.Cipa mi ropieje i swędzą mnie wary.

Nie ma wiernej żony, ani wiernego męża. Natura stworzyła nas poligamicznymi. Trzeba nauczyć się oddzielać seks od zdrady.

Gość Romantykk
Jakie emocje towarzyszą przed i po zdradzie???

Gość bzdura fatum
tam twierdzą ci, którzy zdradzają próbując sami sobie zracjonalizować swoją nieuczciwość przez wmawianie sobie i innym, że to normalne i powszechne.

Gość bzdura fatum
tam => tak

Gość Romantykk
Mówi się że czas leczy rany

Gość Romantykk
Ja myślę że nie da się zapomnieć zdrady

Gość zdrada ludzka rzecz
każdy chce czasami zjeść chleba z innej piekarni tak na spróbowanie ;) to tylko seks. Nawet dla wierzących to nie jest coś strasznego bo w Kościele Katolickim jest to sama ranga grzechu to masturbacja i podciągniete pod to samo przykazanie - 6. nie cudzołóż.

Gość Tajlandka z Taj
Zeby powiedziec ,ze sie idzie z kolezanka a miasto ,to za trude,przeciez,maz moze zapytac do jakiej kolezanki,moze p po cos do niej zadzwonic i wpadka gotowa.W takim wypadku trzeba miec zaufana kolezanke,a zaufanych to nigdy niema,zreszta jednego dnia kolezanka,a drugiego ci dupe obrobi albo cie sama wkopie. Chodzilo mi o bardziej skomplikowane ukrywanie zdrad. A te smieszne wypowiedzi facetow,patrzcie jak sie trzesa ze strachu ,ze ich kiedys kobieta zdradzi heheh.Oczywiscie,ze jak jest zdrada,to wina przewaznie lezy po obu stronach

Gość Jestem smierdzaca krowa
nowy w miescie-ciebie to nie dotyczy pajacu,ty jestes takim pasztetem,ze apewno niemasz nikogo,a o zdradzaniu to bys juz tylko pomarzyc mogl

Gość Romantykk
Jak zaufać komuś raz jeszcze po zdradzie???

Gość donnna
co zrobić, jeżeli mąż nie chce uprawiać ze mną seksu, chociaż mówi mi, że mnie kocha.Kiedyś było fajnie, ale jak mnie zdradził kilka razy już nigdy nasze życie seksualne nie wróciło do normy.Tamta dawała lepiej ?

Gość Romantykk
właściwy rajtar Nie robię sobie jaj po prostu chcę zasięgnąć opinii innych by nie popełnić błędu rozumiesz???

Gość NIKITA.....
PRZESTANCIE GŁUPIE BABY OPOWIADAC TAKIE BZDURY i to w połowie wymyslone bo przez te Wasze wyskoki męzczyzni oceniaja zle wszystkie kobiety...a nie kazda jest taka jak Wy troche wstydu i szacunku do siebie.