Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooo ja wiem

powalająca cena bukietu

Polecane posty

Ja bym tak do końca nie ryzykowała... kuzynka kupiła sobie bukiet dała za niego 55 zł - bukiet śliczny ale co z tego jak po paru godzinach w upale kwiatki padły. W poniedziałek poszła do babki w kwiaciari ... a ona na to.. że trzeba było powiedzieć że to ma być bukiet ślubny bo takie to oni inaczej wzmacniają przez co kwiaty trzymają się dłużej ...

Gość gosc weselny wkrotce
tez nie mialabym odwagi kupowac bukietu slubnego na ostatnia chwile....zawsze jest ryzyko ze kwiaty nie sa juz takie swieze a przede wszytkimk czy beda w kwiaciarni akurat takie jakie bym chciala... pozatym nie przesadzajmy ale 120zl to jeszcze nie jest powalajaca cena.co innego 300 czy 400zl to tak ale dla czystego sumien ia i spokojnego snu zamowilabym bez wahania!

no coz ja za moj bujiet 2 lata temu ponad dalam 150zl a byl skromny, b taki jak mi sie podobal kosztowal min 330zl :/ uznalam ze to paranoja tyle kasy dac za kwiaty i kupilam inny tanszy, zastanawialam sie czy nie kupic nie mowiac ze na slub ale zrezygnowalam z pomyslu bo musialabym sobie zapewnic raczke do trzymania czy jakas gabke itd.. a sie na tym nie znam, jak sie okazalo kwiaciarka moj bukiet wpierniczyla do szklanki z woda po zrobieniu i mimo ze dalam 150zl to musialam sama zmieniac wstazke na sucha bo z tamtej kapalo:/ tragedia ale coz na 3godz pzred slubem nei bede sie wydzierac i reklamowac bukietu zwlasczza ze to maz go odbeiral :/

Gość florystyka
niestety trzeba tym siedziec zeby wiedziec ze śluybny to nie tylko na słowo ale tez lepiej zrobiony i tak np za taki bukiet ktos policzył 30zł plus 30 za robocizne..tak super tylko trzeba liczyć róże po 6-8 zl za szt,plus jeden pąk hortensji na giełdzie a wiec cena hurtową to 10-12zł!!!!! to dego trzeba kupić "mikrofon na ktorym są kwiaty żeby miały dostep do wody w gąbce i klej florystyczny który kosztuje 35 zł1!!! tasiemki i druciki żeby wszystko ładnie wyglądało a do tego sprey żeby kwiaty były świeże..więc to nie jest takie proste no i trzeba jeszcze policzyć prace za bukiet;) więc nie dziwcie sie ze cena za slubny jest wieksza tutaj to wyższa szkoła ........

no tak ale my placilismy za bukiet to pani nam powiedziala ze bukiet najlepij trzymac w lodowce a jak potem potrzebny to najlepiej wlozyc do wody z cukrem to sie bedzie trszymal dluzej...poza tym cena byla za kwiatki i dekoracje do tego warto zapytac jak przechowywac kwiaty zeby sie trzymaly

e tam wszysto zalezy czego oczekujecie:) ja chcialam maly skromny bukiecik ze wstazka ecru, mialam fajne dekoracje, swierze kwiatki wszystko porzadnie:) kwiatki sie trzymaly 4 dni:)

Gość ona200999
wiecie, co najchętniej to byście chcieli wszystko za darmo. Mówicie ze płaci sie za samo slowo "ślubny" ale wcale tak nie jest. Kwiaty do bukietów slubnych sa specjalnie utrwalane - po to by przetrwały długo- nawet dwa tygodnie. Poza tym zadbanie o to by kwiatki nie wypadły tez kosztuja troche czasu. Wymieniałabym jeszcze troche,ale sobie daruje bo wy i tak wiecie swoje. Cena oznacza prawie zawsze ze cos jest lepsze- wiec sobie dopowiedzcie. ciekawe dlaczego sukienki nie chcecie jak najtanszej. Czemu nigdy nie jest doceniany trud florystów! Pozdrawiam i radze przemysleć to co tu piszecie

mój bukiet kosztował 170 zł + bukiet śwoadkowej ok 70 zł i butonierki dla męża i świadka gratis. napewno lepiej powierzyć doświadczonej florystce zrobienie bukietu niż samemu się w to bawić albo lepiej powiedzieć prawdę że to ślubny niż iść do kwiaciarni w dniu ślubu i powiedzieć że to dla kogoś ... podaję linka do mojego ogłoszenia o sukni, tam widać moją wiązankę; http://www.we-dwoje.pl/najpiekniejsza;suknia;slubna,ogloszenie,33092.html?foto_id=3