Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkoa-nie-skalana

kobiecy wytrysk...

Polecane posty

Gość marchewkoa-nie-skalana

Siemka dla wszystkich słuchajcie mam problem.Głównie chodzi o to że gdy dochodzie podczas sexu i osiągam stan nirwany to... no co tu dużo mówić mam wytrysk :/ (żeby tylko niektórzy nie pomyślały że popuszczam bo siku się mi zachciało)i to mnie strasznie dobija. Bo idzie mi w takiej dawce że: a) rozprasza mnie to totalnie b) muszę wymieniać pościel za każdym razem albo ja suszyć ... Więc mam pytania do obu płci: 1-do facetów- czy waz taka sytuacja odpycha? bo mój mówi że nie ale już sama nie wiem co o tym myśleć 2- do kobiet i facetów-Czy można te moje fontanny zmeiszyć? a jeśli tak to jak?

Gość przyjacel bez dupy
Spuszczaj siem ile chcesz, bo nie ma nic lepszego z pipki małej M. Ja lubiem ten jej sok do buzi :D Mniam.

Gość wesoły tygrysek82
moja ex miała tak samo i bardzo to lubiłem:) zapraszam na gg 3985914:)

Gość JustinJustin
Nie zimniejszych ich =) jakie podniecenie taki wytrysk =) Ja osobiście nie miałem takiej kobiety i nie wiem co mam o tym sądzić ale słyszałem od wielu osób że wytrysk kobiecy to dar z niebios =) Ps Zawszę piszę całkowicie poważnie ...

Gość kol
marzę o takim wytrysku, ale nigdy go nie miałam...zazdroszczę ci... A może jest jakiś sposób, żeby się tego nauczyć?

Gość lizak1001
Moja zona miala takie cos 2 razy. Wspaniala sprawa. Mnie takie cos zupelnie nie przeszkada.

marchewkoa-nie-skalana to może jakoś zabezpiecz łóżko przed twoimi wytryskami?

Gość Maior
Dziewczyno, nic tylko pozazdrościć. Niestety Moja tego nie ma, choćby nie wiem jak się starał, to i tak nadaremnie. Chciałbym taką Pannę, jak Ty. :)

Gość tym razem na pomaranczowo
Nie wyobrażam sobie bardziej podniecającego widoku niż kobieta dochodząca w ten sposób! Do tego jak przestaniesz o tym muśleć w trakcie to powinno być jeszcze lepiej ;] Chciałbym chociaż raz z taką jak ty.... Aaaaaah rozmarzyłem się...