Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgdopwdbfs

MAM PROBLEM

Polecane posty

Gość jgdopwdbfs

moi rodzice wyjezdzaja na kilka sni,i powiedzieli ze nie zostawia mnie sama w domu :/ zadecydowali ze te kilka dni spedze u kuzynki,ktorej nie cierpie!:/ ma ona 15 lat,ja 17. i najczesciej wysmiewa sie z mojego wzrostu. ona ma 180,ja 160 cm. i zawsze jak mnie widzi wola radosnym okrzykiem "chodz sie zmierzymy,ale ty niska,jestem wyzsza od ciebie" itp. i mam do was pytanie;jak jej odpyskowac(gdy w tym samym pokoju sa jej rodzice)bez wulgaryzmow,ale zeby sie idiotka domknela?? bo pierdolca tam dostane :/

Gość Dulce
ey..weź spadaj może coś w tym stylu...mnie tez by to wkurzało..mam podobna kuzynke..ja mam 16lat,a ona 13..i mówi do mnie stara;// wkurwia mnie to...ona wogóle ma cos z mózgiem,,,:D

Gość jgdopwdbfs
mowilam jej to juz ale ona przewaznie odpowiada dlaczego?co ja zrobilam? itp :/ macie jakas odzywke ktora zaknelaby ta jej pryszczata morde ??? bo to naprawde wkurzajace:/

Gość nawet nawet
0/10 :o

Gość a propo
powiedz jej ze jak bozia wzrost dawala to ty stanęłaś w kolejce po rozum i urodę

Gość a propo
a jak ona ma naprawde pryszcze to zacznij o tym mowic doradzaj jej rozne maseczki i opalanie itp, pryszcze to najwieksze nieszczescie u mlodziezy, zabijesz ją dobrymi radami, przy kazdej wzmiance o twoim wzroscie mow na temat pozbywania sie pryszcy i zauwazaj kazdego nastepnego

Gość gdzie no gdzie
powiedz jej że faceci leca na małe kobiety bo zyrafy maja w zoo :)

Gość jgdopwdbfs
WIELKIE DZIEKI:):):):)!!!!

o otzasnij sie:) faceci lubia taki wzost u kobiet:) ONA TO MOZE MIEC DOPIERO PROBLEM BO JESZZE MOZE urosnac zreszta Ty tez jscze pewnie podrosniesz:)