KamZap 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Miesiąc temu miłam usuwaną nadżerkę i używam tabletek yaz. Ginekolog kazał mi kochać się z zabezpieczeniem bo mogło by dojść do jakiegoś zakażenia. Więc przez cały miesiąc brałam tabletki i stosowaliśmy prezerwatywy a teraz biorę już ostatnią białą tabletkę i nie mam jeszcze okresu. Co może być grane???? Czy coś jest nie tak???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Lipiec 11, 2009 to pierwsze opakowanie? krwawienie może nie wystąpić, więc sie tak nei martw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamZap 0 Napisano Lipiec 11, 2009 To jest 4 opakowanie. Jak się wczoraj kochaliśmy to na prezerwatywie były zauważalne ślady krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamZap 0 Napisano Lipiec 11, 2009 To jest 4 opakowanie. Jak się wczoraj kochaliśmy to na prezerwatywie były zauważalne ślady krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamZap 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Może ktoś jeszcze coś dopowie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamZap 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Czyli mam rozumieć że to nie jest nic dziwnego tylko to jest normalne taK???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamZap 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Może ktoś jeszcze się dołączy???? Proszę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamZap 0 Napisano Lipiec 11, 2009 No haloooo. Niech ktos jeszcze napisze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość njjjju Napisano Lipiec 11, 2009 Plamienie jest możliwe zarówno po zabiegu usuwania nadżerki jak i przez tabletki. A jak jest z Tobą w rzeczywistości przecież nikt ci nie powie kobieto. Idź do lekarza i zobacz czy wszystko w porządku bo równie dobrze może to byc coś powaznego. Tu nie ma wróżek czy jasnowidzów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneciuszka 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Właśnie haloooo dziewczę drogie, lekarza to ty nie znasz żadnego? jak cie coś niepokoi to podnosisz kuperek od komutera i idziesz do lekarza. przez internet nikt cie nie zbada ani nie wysatwi diagnozy co ci jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach