Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KamZap

Dziewczyny co się może dziać????

Polecane posty

Miesiąc temu miłam usuwaną nadżerkę i używam tabletek yaz. Ginekolog kazał mi kochać się z zabezpieczeniem bo mogło by dojść do jakiegoś zakażenia. Więc przez cały miesiąc brałam tabletki i stosowaliśmy prezerwatywy a teraz biorę już ostatnią białą tabletkę i nie mam jeszcze okresu. Co może być grane???? Czy coś jest nie tak????

to pierwsze opakowanie? krwawienie może nie wystąpić, więc sie tak nei martw.

To jest 4 opakowanie. Jak się wczoraj kochaliśmy to na prezerwatywie były zauważalne ślady krwi.

To jest 4 opakowanie. Jak się wczoraj kochaliśmy to na prezerwatywie były zauważalne ślady krwi.

Czyli mam rozumieć że to nie jest nic dziwnego tylko to jest normalne taK????

Gość njjjju
Plamienie jest możliwe zarówno po zabiegu usuwania nadżerki jak i przez tabletki. A jak jest z Tobą w rzeczywistości przecież nikt ci nie powie kobieto. Idź do lekarza i zobacz czy wszystko w porządku bo równie dobrze może to byc coś powaznego. Tu nie ma wróżek czy jasnowidzów.

Właśnie haloooo dziewczę drogie, lekarza to ty nie znasz żadnego? jak cie coś niepokoi to podnosisz kuperek od komutera i idziesz do lekarza. przez internet nikt cie nie zbada ani nie wysatwi diagnozy co ci jest.