Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

---OŚWIADCZENIE WOLI--- info

Polecane posty

kto mi powie co powinno się zawierać w oświadczeniu woli? Wiem, że można załatwić sobie specjalny plakiecik jednak na razie go nie mam a czeka mnie sporo wyjazdów a wiadomo, wsyztsko się może wydarzyć. Juz dawno zdecydowałam się na to, że chcę by moje organy były wykorzystywane do transplantacji. Tak więc chce osobiście coś takiego napisać. Co powinno się w nim znajdować?

dane osobowe, zadanie że zgadzasz się na pobranie organów w razie twojej śmierci i podpis

Gość male wredne czupiradlo
na internecie mozessz sobie sciagnac i wydrukowac :) ja nosze takie w portfelu :)

ja kupiłam gotowe naklejki byla w komplecie wlasnie oswiaczenie woli i do tego grupa krwi tylko za zlotowke:) i mam na dowodzie

a masz może link jakiś?? a jeśłi się nie zna swojej grupy krwi to też można?

dzieki wam wielkie :) naprawde mi na tym zależało a wyjazd juz za parę dni. Niestety tu w okilicy nie mogłam niczego takiego dostać.

to jak za pare dni masz wyjazd to zamow lepiej poleconym bo zwyklym bardzo dlugo mi szly te naklejki...

taki mam zamiar zrobic. 5 złotych to nie pieniądze a moga komus uratować życie. Oczywiście sama nie chciałabym żeby do czegos takiego dosżło ale zdaje sobie sprawę że wszystko się może zdarzyć, szczególnie podczas wakacji....