Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjfyyyyyyyyy

co mnie osobiscie denerwuje w facetach

Polecane posty

Gość hjfyyyyyyyyy

1. uwielbienie dla browaru "idziemy na browara" 2. gadanie godzinami o swoim hobby-n.samochod, nowa komórka :( zero zainteresowania sparwami drugiej strony 3. nadmierne krytykanctwo wygladu ich kobiety, przy jednoczesnym niedbaniu o siebe 4. prymitywne zarty- tez lubie ale, mi juz jako kobiecie nie wolno

Gość Magnolia xD
TAAA, ZGADZAM SIE Z TOBA ;P

Gość facet co lubi ...
zapomniałaś że faceci sporo też gadają o babach ;)

Gość hjfyyyyyyyyy
a kobiety o facetach i co z tego?

a ja jestem kobieta i tez uwiebiam browarka :)

Na szczęście nigdy na tak prymitywnego osobnika nie trafiłam :P Żaden z moich chłopaków nie miał żadnej z tych cech :P

Gość hjfyyyyyyyyy
ja nie lubie browarka ale czyms mocniejszym nie pogardze:) ale jak tylko piłam wodke, bo na studenckich imprezach nie bylo nic innego, oprocz browara, to od razu zwala sie grono burakow, co chcieliby skorzystac i dlatego wole gejow

Gość facet co lubi ...
A ja myślałem że to ja tylko mam brak empatii ale widzę że to cecha typowo męska ... ale marna to pociecha. Trzeba pamiętać że chłop jest chłopem i ma swoje "przywileje" jak mu się tydzień psuł od poniedziałku to wypije w sobotę piwo oraz porozmawia o wahaczach w swoim wysłużonym samochodzie , wolno mu kobiecie też przecież nikt tego nie zabroni.

Gość hjfyyyyyyyyy
wiesz moj mial tez inne zalety ale po czasie wyszlo szydlo z worka nie jestem typem mausi, co bedzie siedzie ccicho, przytakiwac, przynosic kapcie, miziac swojego misi ap obrzusiu ble

Gość facet co lubi ...
kobieta która dużo wymaga to nic złego gorzej jak dostaje pańskich myśli i zaczyna bardzo dużo wymagać a nic się nie stara.

Gość hjfyyyyyyyyy
widaocznie dp tad trafialam na buraków

ja nienawidze dawac facetowi trafionego prezentu b niby fajnie patrzec jak ukochany sie cieszy ale ja w tedy przestaje dla niego istniec az pierwsza fascynacja prezentem mu minie