Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w podróży

wczoraj widziałem kobietę w pociągu...

Polecane posty

Gość w podróży

udawała bardzo poważną i niedostępną a tak naprawdę tylko czekała aż coś powiem , ja nie powiedziałem nic tylko się patrzyłem , ona prawie wcale mimo że też wiedziała czego sama chce i że myślę tylko o niej...szkoda , bo potem taka pani pisze , ze jest nieszczęśliwa i że facetów odpycha strach przed porażką , bo jest piękna , ale ja po prostu musiałem za chwilę wysiadać i tyle , szkoda

Gość zklhdsjghd
skad wiesz ze czekala, moze sie czula nieswojo, moze to zly okres na zwiazek w jejzyciu, a moze poprostu jej schlebialo ze ktos sie na nai gapi ale nie jest w jeje guscie i nie bedzie zaczynac z nia rozmowy

a co miała powiedzieć "może pójdziemy do wc?" :D hm seks w kiblu w pkp to musi być hardkor:D:D:D: nie trzeba nawet sie wysilać i poruszać bo trzęśący się pociąg zrobi to za nich...

Gość w podróży
skad wiesz ze czekala, moze sie czula nieswojo, moze to zly okres na zwiazek w jejzyciu, a moze poprostu jej schlebialo ze ktos sie na nai gapi ale nie jest w jeje guscie i nie bedzie zaczynac z nia rozmowy wiem o tym , wyczułem to jak spojrzała się na mnie kilka razy , widziałem w niej potrzebę rozmowy , wyciągała nawet książkę ale nie mogła jej czytać , odkładała ją co chwilę , bo nie chciała wcale czytać tylko rozmawiać

Gość glasgow..
wlasnie czemu ty nie zagadales? z tego co piszesz sam miales potrzebe rozmowy

Gość
myślę, że autor mial większą potrzebę rozmowy niż ta dziewczyna :D ona na pewno już o Tobie zapomniała chłopie a Ty nadal się rajcujesz :classic_cool:

Gość w podróży
wiem , mogłem pierwszy i gdy to sobie uświadomilem musialem wysiadać i do dziś chodzę wnerwiony na siebie przez nią opóźniłem swe myslenie :)

Gość zapytaj ike Sami i komicznego
to musiala byc retro

Mam nadzieje ze przy wysiadaniu mama trzymała Cie za rączkę :)

Gość Lezbonka
podpisz Traktat Lesbonski to nastepnym razem bedzie latwiej. Ona zawiaze sobie w okol szyi apaszke z sierpem i mlotem a ty z niebieskim szalikiem w biale gwiazdy i bez slow wpadniecie sobie w ramiona jak dwa dzikie knury

Gość w podróży
zanim wyszedłem to zarwałem kanara, odpłaciłem bilet bo kupiłem ulgowy bez legitki. . .

nie lubię jak ktoś sie na mnie patrzy w pociągu. Usiądzie taki delikwent na przeciwko i zaczyna wibrować wzrokiem...porażka :classic_cool:

Gość hghgfhghgh
Za duzo sie naogladales seriali brazylijskich:P Moze ta laska miala taki wyraz twarzy a brala i odkladala ksiazke bo nie mogla sie skupic tylko myslala o nurtujacym ja problemie.A ze ty sie gapiels jak zul spod spozywczaka to czula sie nieswojo:classic_cool:

Gość w podróży
chciałbym się na nią gapić cały czas ale nie mogłem bo to nie wypada , a raczej nikt nie lubi gapienia się cały czas więc mogłem tylko kilka razy dłużej i koniec na tym

Gość w podróży
a porażką to nazwać można większość kobiet podróżujących , wyglądają niestety marnie i bez wyrazu

Gość ajt
o matko to bylam ja :D gdzie pociag jechał?? bylam po 5 desperadowasch dlatego tak ciazko mi z ksiazka szło :D

Gość małpa w kapeluszu
Jak to marnie? A nie jedziesz przypadkiem do Amsterdamu po niedzieli? Znaną firmą autokarową?Bo ja tak

Gość w podróży
Jak to marnie? A nie jedziesz przypadkiem do Amsterdamu po niedzieli? Znaną firmą autokarową?Bo ja tak akurat do Amsterdamu to nie i autobusem też nie , nie lubię autobusem jeździć

Gość małpa w kapeluszu
W autobusach spotkasz mniej marne kobiety niż w pociągach. hahaha

Gość w podróży
W autobusach spotkasz mniej marne kobiety niż w pociągach. hahaha ok zapamiętam , ale w autobusie usiądziesz tylko z jedną osobą obok a w pociagu naprzeciwko także

Gość natie
jasne umiesz czytać w myślach

Gość w podróży
jasne umiesz czytać w myślach czasem umiem bo rozmawiam bardzo często z kobietami i widzę ich reakcje

Gość lejlaaa
A dokąd jechałeś tym pociągiem?? Bo ja wczoraj właśnie miałam taką sytuacje....