Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile zarobie kochani

Od wrzesnia będe pracowac jako nauczycielka angielskiego ale na pol etatu tylko!

Polecane posty

Gość ile zarobie kochani

pierwsza praca..staz..36 godzin miesiecznie czy zarobie na reke chociaz 500 złotych?panstwowa szkola na wsi..

Gość brupa3
Jezeli na pol etatu to zarobisz okolo 600 zlotych. Ja tez bede pracowala ale na 15 godzin tygodniowo i tez sie obawiam.. bo za rok nie wiem czy cos znajde.. i w ogole stazu nie moge zrobic bo to na zastepstwo..

Gość 6tgggg
500 zeta na reeke

Gość no wlasnie a co z tymi podwyzk
ami dla stazystow. trąbili ze teraz ma byc dla nich 100 % kwoty bazowej a nie jak bylo dotychczas 83%. wiec to duza podwyzka tylko jak to wyglada w praktyce? kwota bazowa to cos kolo 2100 zl brutto. i mam kolejne pytanie - czy jak zaczne prace we wrzesniu to bede musiala sama zalatwic sobie badania lekarskie wstepne czy np dolączą mnie do innych nuczycieli ktorzy we wrzesniu beda robic badania okresowe? pracowalam juz w szkole ale zaczynalam prace pod koniec stycznia wiec badania robilam na wlasna reke tzn bralam rachunek i zwrocili mi potem pieniadze za te badania. jak dobrze pojdzie tez bede uczyla angielskiego. tylko sie martwie bo nie mam pelnych kwalifikacji. wiec stazu nie zrobie w tym roku szkolnym na pewno

Gość uupppp