Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaman8

Tęsknie za nią....

Polecane posty

Gość Szaman8

Dwa lata temu poznałem dziewczynę... Teraz ona ma 17 a ja 19 niedługo.. Poznaliśmy się przez internet pisalismy całe noce.... Wspaniała była.... Ehh mielismy sie spotkac chciała do mnie przyjechac bo miała w moim miescie dziadka ... Były to wakacje... 3 dni przed jej przyjazdem sie o coś pokłocilismy... pozniej mnie strasznie przepraszała, prosiła bym jej wybaczył ze ma łzy w oczach ale ja ją zlałem .... zalezało mi i nadal zalezy teraz juz bardziej bo strasznie za nia tęsknie... Była cudowna.... o wszystkim mogłem z nią pogadać a przez jakąs kłotnie ją olałem od tamtej pory nie mamy konaktu bo zmieniłem nr gg i kom.... a teraz nie moge odnalesc jej.... strasznie sie czuje .... do żadnej mnie tak nie kręci.... zawsze jak jakas mnie zdołowała sobą to o niej myslalem zeby ona tui teraz była przy mnie.... :(

Gość vnmbvdsldfg
o boziu. :(

Gość Szaman8
No tak ale to było 2 lata temu :( i nawet nie pamietam jak jej dziadek sie nazywa a miasto jest duze bo to Warszawa

Ojjj gupi jesteś bo młody...A pamietasz jak ona sie nazywa i skąd jest ?? wystarczy ze znasz nazwisko...i miejscowośc..ewentualnie miasto i ulice :) zadzwon na informacje i zapytaj o numer telefonu domowy rodziny o jej nazwisku :)