Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maqa

prywatnie u ginekologa

Polecane posty

Gość Maqa

hej:) mam pytanie- ile tak ok moze kosztowac wizyta prywatnie u ginekologa?? i jeżeli chciałabym żeby mi przepisał to najpierw trzeba zrobić komplet badań ? pozzdrowienia :]

Gość tan
prywatna wizyta u ginekologa zwykle kosztuje od 50 zl z gory, jezeli chcesz rozpoczac antykoncepcje hormonalna to z reguly lekarz bedzie wymagal podstawowych badan krwi (cukier, cholesterol, profil krzepniecia) i moczu (badanie ogolne) plus zapewne bedzie chcial zrobic cytologie - pobranie wycinka do badania albo wliczane jest w wizyte albo kosztuje tak zwykle do 30 zl

Gość ja płacę 110 za wizytę
plus osobno badania.

Gość bgf
ja zapłącilam 60zl za wizyte razemz usg piersi, brzucha i cytologe.

Gość Maqa
hmm... pewnie na normalna wizytę bym musiała czekac niewiadomo ile ;P a jezeli miałam robionę ogólną morfologie i mocz jakieś 2tyg temu to będe musiała powtarzać?

Ja płacę za wizytę 100 zł. Obejmuje konsultacje, badanie ginekologiczne, badanie piersi. Za cytologie, usg muszę płacić dodatkowo. Lekarz bez problemu wysłał mnie na wszystkie niezbędne badania do szpitala, za nic tam nie płaciłam.

I wizyta- wywiad, cytologia, badanie- 50 zł+ 20 zł USG dopochwowe badanie krwi- 15 zł II wizyta za tydzień- zapoznanie się z wynikami, przepisanie tabsów- 50 zł Potem co pół roku kontrola- 70 zł Ceny są różne w zależności od miasta i od lekarza

Gość ghjkl
ja ostatnio zaplaciłam 180 zł. Cytologia,usg przezpochwowe i usg piersi