Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sun flower

Dziwny sluz we wczesnej ciazy????

Polecane posty

Gość sun flower

Dzis rano robilam test ciazowy i wszly 2 krechy:) jednak martwi mnie sluz mam taki mleczny i rozciagliwy lekko czy to normalne w tak wczesnej ciazy ???

Gość sun flower
poza tym mam jescze pytanko nie mialam zadnego plamienia implantycyjnego czy u kazdej kobiety musi ono wystepowac wiem ze test pokazal 2 krechy jednak obawiam sie czy wszystko jest oki dwa tyg wspolzylam w dni plodne

Gość sun flower
mam nadzieje ze test sie nie pomylil!dziewczyny odpiszcie co z tym sluzem jaki powinien byc w tak wczesnej ciazy????

Gość tan
ja czytalam, ze w czasie ciazy wlasnie jest bialy sluz i ze jest go duzo

Gość hggghghhgh
jesli ja mam mówić z własnego doświadczenia jaki powinien być sluz to powiem , ze żaden bo ani w pierwszej ani teraz w drugiej ciąży śluzu nie mam żadnego. więc według mojego przypadku brak śluzu jest też objawem ciąży prawidłowej.

Gość sun flower
tzn ze wszystko zalezy od organizmu kobiety kazda reaguje inaczej

Gość sun flower
hggghghhgh......a czy mialas plamienia implantycyjne?

Czesc , okolo polowa kobiet obserwuje plamienie implantacyjne, wiec spokojnie. Ktory to tydzien>? SLuz bialy lub zolty, serkowaty to grzybica pochwy.

Gość tan
a sluz zolty czy zolte uplawy?

Gość hggghghhgh
nie , nie mialam zadnych oznak zajscia w ciaze jesli chodzi o sluz. zawsze bylo go malo a w ciazy calkowicie prawie zanikl co bylo wielkim problemem podczas wspolzycia. kazda kobieta jest inna i inaczej reaguje. moja kolezanka w czasie ciazy miala tak obfite uplawy ze musiala podpadki i to te najwieksze nosic bo sie z niej lało. jeśli ciąza rozwija się prawidłowo to nie ma co sie obawiac tego czy jest sluz czy nie, wazne aby nie bylo krwawien

Gość sun flower
ale chodzi o to ze ja nie mialam zadnego plamienia impantacyjnego a mimo tego test wykazal mi 2 kreski

Gość sun flower
nie moge spac moj m jest w delegacji bylam w toalecie pomaranczowy sluz zanikl mam teraz bialy ale taki serkowaty czy to moze swiadzyc o grzybicy w pochwie????:(ale bylam miesiac temu u gina na badaniu i nic nie stwierdzil

Gość mnmnmnmnmjm
a kto ci powiedzial ze MUSI byc te plamienie? jak sie gluot naczytalas i nasluchalas. a te objawy o jakich piszesz teraz swiadcza wlasnie o grzybicy. miesiac od ostatniej wizyty u lekarza to duzo i wiele moglo sie zmienic

Gość qwqwqwqw
skoro zrobiłaś test i wyszło ci że jesteś w ciąży to powinnaś pójść teraz do lekarza aby to potwierdził a przy okazji cie zbadał bo nie wydaje mi się ze żółty śluz to znak zdrowia.