Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naadia komaneczi

pomóżcie w wyborze czcionki tatuażu

Polecane posty

Gość milllla
17

Gość karambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez wam od razu narcyzm przychodzi na mysl? szukalam kiedys czcionki ale nie znalazlam, chcialabym taka romantyczna z malymi zawijaskami;) zdradze moje piekne inicjaly: M. D. prawda, ze ladne nie;) jak house m.d. ;)

ja mam a.g :D ale chyba się nie skuszę na tatuaż ;) za często zdanie zmieniam ;) zrób sobie jeśli chcesz, jak ktoś cię nie będzie znał, to nie będzie wiedzial, że to twoje inicjały :D ps. dobrze, że nie m.j.. bo ktoś by pomyślał, że ty tak michaela kochałaś :D :) 🖐️

tak teraz patrzę na swój cienki żylasty nadgarstek i tak sobie mysle, ze zajebiście będzie bolało jak mi igłą po ścięgnach smyrnie :o ale jestem już zdecydowana :) lepszego miejsca nie znam

Gość biała_kotwica
moj typ to 16, ewentualnie 17 :) fajny pomysl, ale i tka musisz zro ic wieksza czcionką,zeby mozna to bylo odczytac, bo mała szybko sie rozleje. jesli wiec masz prace taka a nie inną ;) to moze zrob w innym miejscu

biała kotwica - lubie duze zegarki i różne bransolety więc w razie czego będzie czym zakryc, choc na codzien nie bede zakrywac :) tylko na wazne spotkania. pójde z tym do gościa i niech luknie jaki rozmiar będzie ok

hehe fakt ale sentyment do neigo mam duzy:) jak uzbieram kaske to sobie zrobie, i jak wybiore czcionke:) powiem wam ze boje sie tylko ze moge zlapac jakiegos wirusa... ciekawe ile takie inicjaly kosztuja. kiedys chcialam tez date urodzenia pod tymiinicjalami umiescic ale to chyba nie jest dobry pomysl:) moja kolezanka ma wytatulowana wazke za uchem ale jeszcze na zywo tego nei widzialam:P

meaa gdzie pracujesz, jesli moge zapytac?

jak dla mnie linotype ma za duzo wywijaskow i za ostre zakrety ma;)

Gość gość
1 3 16 :)

Gość gość
1 3 16 :)

Gość majkie
3 i 18. Ale uważam , ze to bez sensu byś sobie tatuaż robiła.

Miśka - ja chce po polsku bo cholera wie co to naprawde po chinsku oznacza, wole mieć tak jak rozumiem :) karamba - w firmie handlowej