Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszczesliwszy chlopak swiata

dzisiaj sie jej oswiadcze

Polecane posty

jestesmy razem 2 lata i mamy pieknego synka , ma 2 miesiace :)

nedzny podszyw :/

Gość nhd
ech ,pomyslwo ejst sporo :D ja bym chciala zeby moj afcet sie wysilil, a nie masz tu kwiatki i wyjdz za mnie :P albo np wkoluj w to znajomych, jak masz kogos pracujacego w kinie czy cos to np przed filmem albo w trakcie wyswitli napis i wtedy swiatla by sie lekko zapalily i bys ja popropsil :P

Gość celuloza
mnie by te pudełeczka co najwyżej wkurwiły, w połowie bym rzuciła i jeszcze popiła melisą :D nie wiem, co doradzić, mój mi się oświadczył w wigilię, pierścionek był pod choinką. ale ze mnie kochaniec świąteczny, więc to był najpiękniejszy dzień mojego życia. może ma jakieś szczególne zainteresowania, w które można by to wpleść? 🖐️

sam powinienes wiedziec co lubi twopja przyszla zona..mi jakies urozmaicenia w styluw kladanie gdzies pierscionka....ja lubie klasycznnie....a innym sie to podoba

Gość Kamilaem
o cholera. chyba sobie zartujesz.

Gość nhd
mnie wkladanie peirsionka w jedzenie itp tez sie nie podoba ale oprawa wolalabym zeby byla raczej inna niz klasyczna

Gość SZACUN
a moze zabierz ja w jakies romantyczne miejsce np. nad jezioro??? a nie w domu przy filmie:O

Monika nie jest romantyczka , wiec grajki itd odpadaja..kolacja.. boze ja gotowac nie umiem , co mam jej jajecznice usmazyc? jej zainteresowania to sporty extremalne wiec nie wiem , jakbym mogl jej piersionek w to wkomponowac. kiedys tez widezialem filmik jak para skacze ze spadochronem i sie chlopak w "drodze" oswiadcza ale jak ja bym mial skoczyc to bym chyba za przeproszeniem sie posral..pozatym czasu malo.. dzis chce to zrobic !!

Gość e tam fajny nie fajny
jak widzisz autorze ile kobiet, tyle pomysłów ;) Każda lubi co innego. Dlatego zastanów się co lubi Twoja kobieta i weź to pod uwagę planując oświadczyny :)

Gość facet co lubi ...
Podsumowując: dwie panie określiły jasno czego by chciały ( klasycznie i standardowo ) a reszta pań nie bardzo wie czego chce , bo myli się w zeznaniach ;) więc odpowiedź jest jasna.

Gość nhd
to moze np lot balonem :P tylko sporo ksoztuje i i niestety nie wiem czy daloby rade teraz zalwtic,biorac pod uwage pogody :P

Gotować nie musisz, zawsze możesz zamówić coś np. z restauracji ;) W sumie to liczy się nastrój, żeby nie - jak tu ktoś napisał - przy filmie :O bo to bez sensu. ;)

Gość nhd
albo lot szybowcem? :P

Gość Kamilaem
Lepiej nam opowiedz jaka twoja dziewczyna jest, tradycjonalistka, czy raczej romantyczka, buja w oblokach, czy twardo stoi na ziemi. powiedz tez jakie ma zainteresowania i co lubi :)

nie mieszkamy w polsce a na zalatwienie takiego czegos chyba czasu malo a ja mam lek wysokosci , wiec.. balon , spadochron i bungee odpada

Gość nhd
skoro lubi sporty ekstremalne to kolacja i film odpada :P wedlug mnie ooooooooo a bunge? skoczcie razem i przerd samiutkim skokem zapytaj czy wyjdzie za ciebie i skoczcie :D a pierscionek po skoku jej dasz:P

Gość fakt ....
Mnie podoba się ten pomysł zabicia jej tymi lodami z pierścionkiem ... :classic_cool: W najgorszym wypadku (jeśli przeżyje) będzie bezzębna ... To będzie dopiero oryginalne! :classic_cool:

Gość facet co lubi ...
Lot balonem dałby się załatwić bo przecież to krótkie loty kto by latał balonem dłużej niż 3-4 godziny ;) , to fajnie na filmie wygląda a tak to zimno wieje i ciasno no i mamy pana Baloniarza ;) obok.

Gość nhd
ej no poswiec sie z tym bungee :D ja bym tak chciala chociaz nei wiem czy bym skoczyla :D

Gość Kamilaem
Moim zdaniem tradycyjnie. inaczej nie zawsze lepiej. zbierz rodzicow, wez dzieciatko, kup pelno kwiatow, zapros wszystkich , kleknij, oswiadcz sie.

Gość nhd
albo moze np wez ja na jakas wspinaczke i na gorze zostaw pudelekczkoz pierscionkiem :P

Gość nhd
coz, ja bym nie chciala zeby moj facet sie oswiadczal w obecnosci rodzicow :P

Monika jest realistka , nie jest romantyczka , woli laczej sytuacje mrozace krew w zylach niz romantyczne spacery. sporty extremalne to to co kreci ja najbardziej.. nie wiem sam.. na bungee jeszcze dalbym sie namowic.. mamy tutaj nie daleko klub w ktorym sa skoki.. moze skoczyc z nia na jednej uprzezy aby udowodnij jej ze dla niej zrobie wszystko ( przypominam ze mam lek wysokosci) i dac jej piersionek jak juz bedziemy wisiec spokojnie..tylko z drugiej strony co jak sie rozmysle zaraz przed ??

pytanie podstawowe: chcesz to zrobić publicznie, przy rodzinie, czy raczej bez świadków?

Gość fakt ....
Możesz też rzucić pierścionek w pokrzywy ... i przewrócić ją w nie ... i krzyknąć: "aport mała" :classic_cool: Skoro lubi ekstremalnie ... :classic_cool:

nhd - no właśnie, ja też nie :D

Gość nhd
jesli boisz sie ze sie rozmyslisz to odpusc sobie te skoki

Gość arramandda
Jak facet ma lek wysokości i inne przypadłości to odpada. Jeszcze by wymiekł albo zwymiotował i baaardzo wiele straciłby w oczach partnerki ten wyjatkowy dzień. Zatem proponuje klasycznie - garniak, bukiet czerwonych róż i pierścionek.