Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszczesliwszy chlopak swiata

dzisiaj sie jej oswiadcze

Polecane posty

Gość philadelphia 76ers
okej, rozumiem. w takim razie to nie może czekać :D ale i tak jestem zdania, że za późno się za to wziąłeś. w sumie do dwudziestej jest jeszcze kilka godzin, ale na zorganizowanie czegoś większego już raczej nie ma czasu. swoją drogą, ułatwiła Ci to bardzo, bo jeśli zawsze chciała oświadczyny tylko we dwoje to zostaje Ci jedynie opcja domowego zacisza/parku na odludziu. jak jest ciepło to ją usadź na balkonie, niech się gapi w gwiazdy, a wtedy Ty wyskocz z pierścionkiem niczym Filip z konopi :P

Gość nie zgadzaaaaaaaaaaaam
ja do pana 'fakt' : otoz w takim razie skoro to co pieknie plonie szybko sie wypala, to uwazasz ze milosc nie jest czyms pieknym i tak intensywnym i goracym ze mozna powiedziec ze pieknie plonie? nie kochasz TAK swojej zony? calym sercem? calym soba? abys mogl powiedziec ze płoniesz? jesli nie o to chodzi w milosci to o co ? i jesli o to: czemu ma sie wypalac?

Gość arramandda
Kub bukiet kwiatow i zloz zycznia z okazji dwoch lat i tyle. A jak pójdziecie spac, poczekaj, az ona zasnie i włóż jej pierścionek na palec... jak sie obudzi to będzie zdziwiona :D Mi by pasowały takie oświadczyny

Ja to bym chciała normalnie,krótkie pytanie i jeszcze krótsza odpowiedź. Bez żadnych sztucznych romantyzmów,bo dobrze wiem,że mój facet taki nie jest i ja zresztą też nie,nie działa to na mnie.

A ile masz autorze lat? 2 lata jesteście razem i juź zaręczyny?Mam nadzieję,że odmówi :classic_cool:

Gość do Kocyka
no raczej nie odmowi, skoro mają juz dziecko :D

Oj,nie doczytałam :p Więc dokładnie przeczytam posty autora i się wypowiem :classic_cool:

Gość fakt ....
Otóż pani pytająca ... Miłość to nie głaskanie, aż po grób ... Miłość jest poza tym ... powiem więcej miłość najpiękniejsza to ta niedokończona .... Poza tym aby związek trwał nie można uzależniać szczęścia od drugiej osoby ... (patrz nick autora). Szczęście jest w nas ... i tylko od nas zależy ... Kiedy coś zależy od czegoś, to równia pochyła i musi mieć złe zakończenie ... :O

Gość fakt ....
Kocham, ale nie uzależniam od niej ... Wszystko co uzależnia jest złe ...

To do mnie? Nie widze związku :classic_cool: Pisałam tylko o wiek,bo autor sposób przelewania mysli ma dziwny.

Gość fakt ....
Nie, to do pani wyżej ...

Gość aLAbamammnaakakaka
:)

Gość aLAbamammnaakakaka
:)