Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka z dżewa

kuzynka ma wesele 22 sierpnia i jeszcze mnie nie zaprosiła

Polecane posty

Gość gruszka z dżewa

to pewnie już nie zaprosi nie ? :-) dla mnie tragedii nie ma, przynajmniej kasy nie wydam.

Gość mikola
czy ja wiem czy nie zaprosi- standart to wreczenie zaproszenia na miesiac przed slubem- wiec teoretycznie "powinna" ci dac zaproszenie okolo 22 lipca, a mamy 11....

Gość gruszka z dżewa
no ale już jest lipiec, chyba niemożliwe raczej :-)

Gość lolka ta od bolka
ja mam wesele 29 sierpnia, a jeszcze mam nie zaproszonych 7 rodzin, wiec jest duza szansa ze Ciebie zaprosi

Gość gruszka z dżewa
no właśnie niewiadomo teraz iść na wesele duże to wcale nie jest radocha trzeba dać koperte, ubrać się nie wiem co lepsze czy jak mnie nie zaprosi czy zaprosi

Gość lolka ta od bolka
ja mam 15 sierpnia wesele, 22 sierpnia, 29 moje, 5 wrzesnia chyba tez i 13 wrzesnia potem jedno w pazdzierniku, to dopiero lipa,

Gość gruszka z dżewa
ale załamka :-P tyle wesel masz dla mnie to dołujące bo gospodarze to są bogaci ludzie i bardzo ważniaccy, obgadują ludzi. Ja dam z siebie tyle ile mogę a i tak mi doope obrobią że przyszłam za półdarmo się najeść i wypić :-O

Gość jhxgdgxnzmlj
ja tez ide 22 na wesele, zaproszenie dostałam 2 lipca:)

Gość lolka ta od bolka
dwa tez mialam w czerwcu, ale przynajmneiej na dwa wesela nie idziemy,

Gość mielismy
sytuacje, ze kuzynka miala wesele i pozapraszala osoby tylko ze strony swojej mamy a ze strony ojca tylko przedstawicieli niektorych rodzin. Byla draka, ludzie sie poobrazali. W sumie nie bylo to ladnie ze strony kuzynki, bo przeciez przedtem porozpowiadala, jakie t wesele bedzie itd. I chyba nie zaprasza sie np. mojej mamy tylko z dwoma moimi bracmi a reszty nie ( ojca i siostr). nie byloby jeszcze tak zle, gdyby moj wujek a jej ojciec wszedzie nie porozpowiadal, jakie to bedzie wspaniale wesele i ze rodzina bedzie mogla sie w koncu zobaczyc. Hehehehe, a my wszyscy juz planowalismy przyjazdy, prezenty, jak bedziemy organizowac transport. Teraz mi sie smiac chce z naszych min, jak te zaproszenia poprzychodzily. Selekcja naturalna. Jak ciebie kuzynka jeszcze nie zaprosila, ale inni juz podostawali zaproszenia, tzn., ze juz nie zaprosi a jak juz kiedys to zaproszenie dostaniesz, to bedziesz takim wypelniaczem miejsca, bo ktos moze odmowil przyjazdu ;). pozdrawiam p.s. prezent mozna wreczyc tez nie bedac zaproszonym :D

Gość jeżeli nie chcesz iść
wymyśl jakiś w miarę wiarygodny powód(np wyjazd-wakacyjny niespodziewany a okazyjny) i jak dostaniesz zaproszenie to od razu o tym donieś młodym-nie wiedziałas czy Cię zaprosza,a była okazja fajnego wyjazdu!!

Gość gruszka z dżewa
oni już od pół roku pieją jakie to wspaniałe wesele będzie największe w mieście i okazałe widziałam jak wręczała zaproszenia rodzinom które były u niej w domu w odwiedzinach u jej rodziców nam nie dała więc wynika że nie zaprosi nie martwi mnie to, wolny kraj niech zaprasza kogo chce ale nie rozumiem jak to u Ciebie było, jak przedstawicieli rodzin ? dziwne

Gość jeżeli nie chcesz iść
a prezentu nie masz obowiazku wręczać!!!

Gość lolkata od bolka
niekoniecznie ktos musi byc zapychaczem, my prosimy tylko w niedziele, i juz 3 niedziele prosilismy z rzedu, jutro przerwa a potem jeszcze zostan dwie niedziele na proszenie, a jak jaezdzimy procis to prosimy dziennie po 3- 4 rodziny

Gość mielismy
przedstawiciele rodzin - tzn, niepelne rodziny, tylko czesc rodzenstwa np., albo mame bez ojca itd. To chyba troche nietaktowne....

Gość nie ciesz sie zawczasu
wystarczy zaprosić miesiac przed.:P

Gość gruszka z dżewa
he he też dziwne ja podejrzewam że kuzynka nie przepada za mną :-) i możliwe że mnie odselekcjonowała :-P

Gość gruszka z dżewa
mam jeszcze pytanie na wszelki wypadek do was doświadczonych czy jak ona będzie chciała mnie zaprosić to przyjdzie znienacka czy zadzwoni do mnie ? pozatym mam remont w domu, gdyby przyszli to mam ich gdzieś posadzić i poczęstować czy alkoholem ? remont powoduje że jest nieciekawie, pudła leżą, wszystko zniesione do jednego pokoju, brudne podłogi.

Gość lolka ta od bolka
ja jak jade do kogos to dzwonie, zazwyczaj pytaja sie czy chce kawe herbate, daja jakies ciasto. Czasem ktos zapyta czy sie nie napije, bo moj narzeczony jezdzi, ja nei mam prawka. Ale za alkoholem nie przepadam wiec nie pije.

Gość gruszka z dżewa
aha, dzięki :-)

Gość lolka ta od bolka
ale jak ma blisko moze przyjechac bez zapowiedzi

Gość do mnie to zawsze przychodza
bez zapowiedzi (no z wyjatkiem mojej przyjaciółki).:P

Gość gruszka z dżewa
tak, ma bardzo blisko myślę jeśli już zamierza zaprosić to przyjdzie bez zapowiedzi

Gość lolka ta od bolka
jak jezdziłam dalej to sie zapowiadałam, ale jak jechala do rodziny w moim miescie to juz nie