Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juustinka2805

Kazdy nowo poznany facet proponuje mi, abym byla jego kochanka

Polecane posty

Gość juustinka2805

Nie wiem czy ze mna jest cos nie tak, czy trafiam na samych debili. NIe mam faceta i umawiam sie z roznymi mezczyznami i zazwyczajw szystko wyglada tak samo, ale juz na pierwszym spotkaniu probuje mnie \"przeleciec\" albo okazuje sie ze jest zajety i szuka kochanki. Mam duzy biust czy to przez niego mezczyzni mnie traktuja przedmiotowo? NIe jestem glupia, pracuje studiuje, mam swoje zasady ,ale nie potrafie sobie znalesc partnera na stale , ktory widzialby we mnie cos wiecej niz fizycznosc.

Gość juustinka2805
Nie wiem naprawde dlaczego tak jest, nie uwazam sie za brzydka dziewczyne, bo gdyby tak bylo to nie slyszlalabym na kazdym kroku wielu komplementow na swoj temat. Chyba przyciagam typow z pod ciemnej gwiazdy...

Gość juustinka2805
Hmm gdybym ich poznawala w jakims klubie i byli super przystojniakami to byc moze w tym tkwil by problem, ale zazwyczaj to sa jacy znajomi znajomych i zadne super przystojniaki. zawsze uwazalam ze to jednak charakter jest najwazniejszy,,,

Gość DzieckoSzczescia
i jestem powoli zalamana tym. nie mam co prawda duzego biustu, w ogole to nie jestem ani olsniewajaco ladna ani posagowo zgrabna ale ogolnie jest ok, mam tez kilka wabikow a la ladne wlosy, dlugie nogi i ladne oczy ;-) tez studiuje i uwazam , ze bywaja glupsze ode mnie. mialam w swoim zyciu kilku dobrych kolegow, z ktorymi sie swietnie dogadywalam, wiec nieciekawa chyba tez nie jestem. ostatnio sie spotykalam z takim jednym to specialnie 3 miechy z seksem i w ogole tym wszystkim czekalam, tylko przytulanie i pocalunki. i co? jak tylko do tego doszlo nasza znajomosc zaczela sie sprowadzac tylko do tego. zalamka normalnie, nie wiem co jest ze mna nie tak :-(

Nie ma co załamywać rąk...Odpocznijcie od facetów, zacznijcie żyć właśnym życiem i wszystko się jakoś ułoży :)

Ja nigdy nie trafiłam na takiego faceta....serio. Nie licząc idiotów, którzy gwiżdżą za każdą dziewczyną ;) może to wynika z tego, że jestem naprawdę nieufna i jak coś mi w facecie od razu nie pasuje, to się nie umawiam...chyba mam jakiś taki radar na takich gnojków ;)

Gość juustinka2805
Tak wlasnie musze zrobic, zajac sie soba i tylko soba i odpoczac od meskiego towarzystwa ;) moze koedys trafie na kogos godnego moich uczuc