Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIESZCZESLIWAAAA 12

Kim jest facet co ma gdzies wlasne dziecko????????

Polecane posty

Gość NIESZCZESLIWAAAA 12

i robi wszystko by na nie nie placic.Taki jest moj były.

Gość twoim facetem
powtórzę- twoim facetem z którym Ty spałaś :)

Skoro jest nieodpowiedzialny lepiej zerwać wszelkie kontakty i mieć spokój. Chyba nie chcesz by Twoje dziecko miało tatusia od swięta albo żeby je rozczarowywał nie przychodząc na umówione spotkanie, urodziny...

Gość NIESZCZESLIWAAAA 12
tak przyznam sie spalismy razem i zaszlam w ciaze.Ale ciaza planowana.a jak zaszlam wszytko mu sie odwidzialo.

Gość elipop
Mam znajomych.Byli małżeństwem ,ona się puszczała z innymi facetami,zaszła w ciąze ,obecnie mają dziecko 4letnie.Rozwiedli się i ona narzeka na niego ze on nie interesuje się dzieckiem.Facet jest załamany gdyz nie wie czy to jest jego dziecko.A ona się dziwi dlaczego on się nie garnie do dziecka.Niektóre baby są głupie.....

Gość NIESZCZESLIWAAAA 12
Jesli nie był by pewny ze jest ojcem, mial by jakies watpliwosci mogl wystapic do sadu z wniskiem o wykonanie badan DNA i by sie osmieszył tylko.Bo on doskonale wie ze to jego dziecko.Tutaj chodzi o kase.Dla niego jakto sam ujał" kasa wydana na dziecko to jak by wrzucił ja w błoto".

:O Też wychowuję dziecko bez ojca i jestem szczęśliwą mamą a moja córka szczęśliwym dzieckiem, któremu niczego nie brakuje. Skąd to przeświadczenie, że my samotne mamy to puszczalskie z patologicznej rodziny:O Autorko daj sobie z nim spokój i o pieniądzach też nie myśl bo się niepotrzebnie zadręczasz

Gość elipop
NIESZCZESLIWAAAA 12 -to była tylko taka dygresja ,nie odnosiłam ię do ciebie ,tylko tak mi się przypomniała historia moich znajomych. Faceci to wieczne dzieciaki i jak mają się ustatkować to przeraża ich to i nie każdy odnajduje się w takiej roli.